avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită deces executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

deces executor judecatoresc

Avem poprire din salariu din partea unui executor care a decedat.Se sterge datoria?Nu trebuie sa mai oprim din salariu angajatului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 8 Decembrie 2011
Datoria nu se sterge daca a decedat executorul... probabil ca dosarul va fi preluat de alt executor judecatoresc
Nu are cum sa se stearga datoria care este dispusa de catre instanta de judecata prin hotarare irevocabila investita cu formula executorie
Chiar si in cazul decesului executorului,procedura de executare ,la cererea creditorului va fi continuata prin alt executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de la care se poate cere executaea silita ? Krissia . Krissia . :(( Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri va rog. 1.Daca o hotarare a devenit definitiva si irevocabila de la data de 18.04.2005 tot aceasta este si data de la ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Mirelab62 Mirelab62 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Ma aflu in calitatea de creditor intr-o procedura de executare silita (detin o hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)
Divort ganya ganya divortul s-a pronuntat in favoarea mea,si s-a hotarat sa primesc cheltuieli de judecata pe care insa nu le-am primit si au trecut sase luni de atunci.cum ... (vezi toată discuția)