avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cabinet de avocat tert poprit?
Discuție deschisă în Executare silită

Cabinet de avocat tert poprit?

Poate fi tert poprit si un cabinet individual de avocat in situatia in care avocatul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui cabinet are o datorie ca persoana fizica catre un creditor?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:24, 30 Decembrie 2011
in mod evident, cabinetul de avocat, ca orice angajator are obligatii de tert poprit. In mod evident, daca nu-si respecta obligatiile legale ce ii incumba in aceasta calitate se va valida poprirea. sunt chestiuni de logica elementara.
Cat despre unicitatea patrimoniului si patrimoniul de afectatiune, sunt institutii ce existau si inainte de aparitia codului civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe cmi (cabinet medical individual) anne71 anne71 Buna ziua, sint medic de familie, reprezentant legal al unui cabinet de MF, iar din punct de vedere juridic, CMI este persoana fizica autorizata , in contract ... (vezi toată discuția)
Validarea popririi credite credite Titularul unui cabinet individual de consultanta fiscala are un debit fata de o banca. Banca a inceput executarea si a obtinut validarea poprii intregului ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)