Buna seara
Am si eu o intrebare: am un prieten care a fost lovit de o masina, persoana care conducea autovehiculul nu i-a dat asigurarea si nici nu are nimic pe numele sau. Prietenul a suferit cateva operatii in spital, l-a dat in judecata si a castigat dar persoana care l-a lovit nu are nici un bun.
Ce e de facut in acest caz? Prietenul meu cum poate primi ceva de la acest fond al victimelor strazii, ca am inteles ca acest fond se ocupa si de persoane ca si in cazul lui.
Greu, f.greu avand in vedere ca autorul accidentului este cunoscut. Era obligat sa-si faca polita RCA si acum era achitat. Daca nu avea bani de asigurare inseamna ca nu avea nici bani de benzina. Si totusi circula cu masina. Sa fie executat silit si veti vedea ca se va gasi cum sa plateasca, daca nu el parintii, familia etc.
Fondul,(FPVS) nu instrumenteaza decat cazuri cu autori necunoscuti sau fara RCA.Daca v-ati judecat si aveti si hotararea executorie, apelati la un executor, pentru finalizare din veniturile prezente si viitoare ale vinovatului.