avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Terorizat si amenintat cu moartea!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Terorizat si amenintat cu moartea!

Sunt mereu terorizat si amenintat, atat eu cat si familia mea de fosta mea concubina, ce trbuie sa facem? suntem mereu sunati cu numere private atat ziua cat si noaptea,atat pe tel.mobil cat si pe cel de casa,daca raspundem la celalalt capat al firului e mereu cineva care ne ameninta cu moartea,,sau in cel mai fericit caz ne adreseaza cuvinte dintre cele mai jicnitoare,,iar daca nu raspundem suna incontinuu,deasemeni familia mea a fost deranjata in nenumarate randuri de fosta concubina, aceasta fiind mereu insotita de 5-6 persoane...au fost la locuinta mamei mele la ore tarzii (02-03)noaptea tipand si batand cu pumnii in usa casei,,,mama mea a fost oprita si pe strada fiind deasemeni agresata verbal si amenintata ca va fi sechestrata,daca nu le va da anumite informatii despre mine..imi este frica pt siguranta mamei mele,,eu fiind plecat din tara momentan nu pot face nimic,,.mama a facut deja 2 sesizari la politie dar nu sa luat nicio masura..ce se poate face in acest caz??? #-o mama are deja o varsta si a suferit de curand a4a operatie,,deci este foarte bolnava si nu mai poate rezista acestei presiuni..in speranta ca voi primi o indrumare va multumesc anticipat si va doresc tuturor SARBATORI FRUMOASE si linistite..
Cel mai recent răspuns: catacata2011 , utilizator 19:15, 22 Decembrie 2011

Buna dimineata!

Incercati sa va schimbati numerele de telefon, nu poate fi asa de greu si astfel evitati apelurile de la persoana in cauza. Apoi eu nu inteleg ceva :sorry:...concubina unde locuieste: in Romania sau in tara unde locuiti cu familia?

Buna dimineata! As vrea foarte mult sa pot schimba nr.de telefoane dar sunt de la firma si ar fi un dezastru pt mine acest lucru! familia mea locuieste in romania la fel si fosta concubina,doar eu sunt plecat la lucru in aceasta tara europeana asa cum spuneati si dv,,unde din pacate suntem priviti si tratati asa cum suntem! mai mult sau mai putin di cauza celor care muncesc cinstit in opinia mea,,
Si totusi, de ce nu spuneti intreaga poveste? Care este scopul acestor demersuri, ca doar nu o face asta de amorul artei (a nu de intelege a aprob un asemenea comportament). Aveti ceva de impartit, detineti ceva ce ii apartine? De ce nu incercati sa rezolvati problema pe cale amiabila?
m_ella2005 a scris:

Si totusi, de ce nu spuneti intreaga poveste? Care este scopul acestor demersuri, ca doar nu o face asta de amorul artei (a nu de intelege a aprob un asemenea comportament). Aveti ceva de impartit, detineti ceva ce ii apartine? De ce nu incercati sa rezolvati problema pe cale amiabila?

Buna seara! Scopul ei este sa ia copilul de la mine pt ca a deschis un proces pt pensie de intretinere,,asta in conditiile in care minorul se afla in custodia mea,intelegeti?
Buna seara,

Pai vedeti ca nu ne-ati spus chiar totul...? Adica esentialul...noi unde era sa ghicim? In Tarot sau in zatul de cafea? Acum intelegem de ce fosta concubina se poarta asa. :)

Asteptati sa vedeti ceea ce va face. Rugati la locul de munca sa va fie alocat un alt numar de telefon. Mama Dvs. poate cere schimbarea numarului de telefon, aici in tara.
Nu cred ca are cum sa depuna cerea pentru plata pensiei de intretinere, atata timp cat minorul se afla in custodia Dvs.
Gabrielle Monique a scris:

Buna seara,

Pai vedeti ca nu ne-ati spus chiar totul...? Adica esentialul...noi unde era sa ghicim? In Tarot sau in zatul de cafea? Acum intelegem de ce fosta concubina se poarta asa. :)

Asteptati sa vedeti ceea ce va face. Rugati la locul de munca sa va fie alocat un alt numar de telefon. Mama Dvs. poate cere schimbarea numarului de telefon, aici in tara.
Nu cred ca are cum sa depuna cerea pentru plata pensiei de intretinere, atata timp cat minorul se afla in custodia Dvs.

Cu tot respectul,,credeti ca voi sta cu mainile in buzunar pana cand acesti indivizi ne vor distruge psihic? sau mai rau decat atat,,sa astept ce? sa aud ca mama mea a fost ranita sau sechestrata? domnilor haideti sa fim seriosi! nu cred ca oricine , oricand are dreptul sa isi faca legea asa cum doreste,,indiferent de motivul pe care il are..Eu am nevoie de niste sfaturi despre cum as putea sa opresc pe cai legale acesti indivizi sa ne mai faca viata un calvar..Intocmai,,nu are cum sa depuna cerere pentru plata pensiei de intretinere,dar ea a facuto totusi,probabil sperand ca pe durata procesului ,,impreuna cu (satra )ei imi va lua copilul asa cum a mai facuto de nenumarate ori si in trecut,,doar ca de data asta nu ia mai iesit si a recurs la amenintari si tot circul pe care il face pe la usile membrilor familiei mele! Vas ruga daca puteti sa ma indrumati pe cai legale,,ce si cum ar trebui sa fac pt a reusi cumva sa pun capat acestei situatii,,si binenteles daca se poate sa fie si pedepsiti comform legii pt tot raul provocat! va multumesc

Alte discuții în legătură

Custodia minorului man15 man15 Sunt divortat de 7 ani si am un copil de 12 ani pe care trebuie sa il iau in luna august la mine, asa a hotarat judecatoarea in urma sentintei de divort, doar ... (vezi toată discuția)
Rog sfat janina drula janina drula Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un minor acum in varsta de 18 ani.. In momentul de fata copilul poarta numele mamei (va fac precizarea ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara gettyme gettyme Buna ziua, in februarie 2008 prin hotarare judecatoreasca s-a pronuntat divortul si mi s-a incredintat custodia baietelului acum in varsta de 7 ani. Nu am mai ... (vezi toată discuția)