Gabrielle Monique a scris:
Buna seara,
Pai vedeti ca nu ne-ati spus chiar totul...? Adica esentialul...noi unde era sa ghicim? In Tarot sau in zatul de cafea? Acum intelegem de ce fosta concubina se poarta asa. :)
Asteptati sa vedeti ceea ce va face. Rugati la locul de munca sa va fie alocat un alt numar de telefon. Mama Dvs. poate cere schimbarea numarului de telefon, aici in tara.
Nu cred ca are cum sa depuna cerea pentru plata pensiei de intretinere, atata timp cat minorul se afla in custodia Dvs.
Cu tot respectul,,credeti ca voi sta cu mainile in buzunar pana cand acesti indivizi ne vor distruge psihic? sau mai rau decat atat,,sa astept ce? sa aud ca mama mea a fost ranita sau sechestrata? domnilor haideti sa fim seriosi! nu cred ca oricine , oricand are dreptul sa isi faca legea asa cum doreste,,indiferent de motivul pe care il are..Eu am nevoie de niste sfaturi despre cum as putea sa opresc pe cai legale acesti indivizi sa ne mai faca viata un calvar..Intocmai,,nu are cum sa depuna cerere pentru plata pensiei de intretinere,dar ea a facuto totusi,probabil sperand ca pe durata procesului ,,impreuna cu (satra )ei imi va lua copilul asa cum a mai facuto de nenumarate ori si in trecut,,doar ca de data asta nu ia mai iesit si a recurs la amenintari si tot circul pe care il face pe la usile membrilor familiei mele! Vas ruga daca puteti sa ma indrumati pe cai legale,,ce si cum ar trebui sa fac pt a reusi cumva sa pun capat acestei situatii,,si binenteles daca se poate sa fie si pedepsiti comform legii pt tot raul provocat! va multumesc