Gabrielle Monique a scris:
Stimate domn, pentru a deschide o actiune in instanta trebuie sa faca dovada ca minorul se afla in intretinerea ei. Exista o hotarare definitiva prin care minorul v-a fost incredintat? Inteleg ca minorul se afla impreuna cu Dvs. in afara tarii. Cum ati iesit cu el din tara?
Mama Dvs. sa depuna plangere, insa trebuie sa existe si martori care sa vina cu sustinerea celor afirmate de dansa. Cat priveste fosta concubina, asteptati sa vedeti ce va face, nu este corect sa mergeti pe supozitii de genul "...a facut-o probabil". Probabilitatea ca aceasta sa nu fi depus cererea este la fel de mare, in egala masura. Ce spuneti?
Haideti sa ne intelegem! deci: eu chiar nu stiu cum a reusit sa deschida acea actiune in instanta,,cert este ca a facuto,chiar daca minorul se afla la mine,,,si o spun pt ca mam convins de asta ,,nu exista nici-o hotarare de nici un fel cu referire la custodia sau domiciliul minorului..minorul rezultand dintr-o relatie de concubinaj,,,mama mea a facut deja 2 plangeri la politie,am relatat asta si anterior,dar politia nu a luat nici-o masura in acest sens!! iar despre martori,este doar unul,,vecina mamei mele care se afla impreuna cu mama mea atunci cand a fost amenintata pe strada de fosta concubina si indivizii care o insoteau..si nu merg pe supozitii sa stiti!!cum se face ca toti cei apropiati mie sunt sunati cu numere private la intervale de timp de 2 3 minute,? adica daca nu raspunde unul il suna pe celalalt,,si tot asa ..de cate ori am raspuns la aceste nr private atat eu cat si mama/fratele/prietenii mei, era mereu fosta concubina,,dupa care dadea telefonul anumitor persoane din anturajul ei, deci nu merg pe supozitii,,credetima!