avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Terorizat si amenintat cu moartea!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Terorizat si amenintat cu moartea!

Sunt mereu terorizat si amenintat, atat eu cat si familia mea de fosta mea concubina, ce trbuie sa facem? suntem mereu sunati cu numere private atat ziua cat si noaptea,atat pe tel.mobil cat si pe cel de casa,daca raspundem la celalalt capat al firului e mereu cineva care ne ameninta cu moartea,,sau in cel mai fericit caz ne adreseaza cuvinte dintre cele mai jicnitoare,,iar daca nu raspundem suna incontinuu,deasemeni familia mea a fost deranjata in nenumarate randuri de fosta concubina, aceasta fiind mereu insotita de 5-6 persoane...au fost la locuinta mamei mele la ore tarzii (02-03)noaptea tipand si batand cu pumnii in usa casei,,,mama mea a fost oprita si pe strada fiind deasemeni agresata verbal si amenintata ca va fi sechestrata,daca nu le va da anumite informatii despre mine..imi este frica pt siguranta mamei mele,,eu fiind plecat din tara momentan nu pot face nimic,,.mama a facut deja 2 sesizari la politie dar nu sa luat nicio masura..ce se poate face in acest caz??? #-o mama are deja o varsta si a suferit de curand a4a operatie,,deci este foarte bolnava si nu mai poate rezista acestei presiuni..in speranta ca voi primi o indrumare va multumesc anticipat si va doresc tuturor SARBATORI FRUMOASE si linistite..
Cel mai recent răspuns: catacata2011 , utilizator 19:15, 22 Decembrie 2011
Stimate domn, pentru a deschide o actiune in instanta trebuie sa faca dovada ca minorul se afla in intretinerea ei. Exista o hotarare definitiva prin care minorul v-a fost incredintat? Inteleg ca minorul se afla impreuna cu Dvs. in afara tarii. Cum ati iesit cu el din tara?

Mama Dvs. sa depuna plangere, insa trebuie sa existe si martori care sa vina cu sustinerea celor afirmate de dansa. Cat priveste fosta concubina, asteptati sa vedeti ce va face, nu este corect sa mergeti pe supozitii de genul "...a facut-o probabil". Probabilitatea ca aceasta sa nu fi depus cererea este la fel de mare, in egala masura. Ce spuneti?
Gabrielle Monique a scris:

Stimate domn, pentru a deschide o actiune in instanta trebuie sa faca dovada ca minorul se afla in intretinerea ei. Exista o hotarare definitiva prin care minorul v-a fost incredintat? Inteleg ca minorul se afla impreuna cu Dvs. in afara tarii. Cum ati iesit cu el din tara?

Mama Dvs. sa depuna plangere, insa trebuie sa existe si martori care sa vina cu sustinerea celor afirmate de dansa. Cat priveste fosta concubina, asteptati sa vedeti ce va face, nu este corect sa mergeti pe supozitii de genul "...a facut-o probabil". Probabilitatea ca aceasta sa nu fi depus cererea este la fel de mare, in egala masura. Ce spuneti?

Haideti sa ne intelegem! deci: eu chiar nu stiu cum a reusit sa deschida acea actiune in instanta,,cert este ca a facuto,chiar daca minorul se afla la mine,,,si o spun pt ca mam convins de asta ,,nu exista nici-o hotarare de nici un fel cu referire la custodia sau domiciliul minorului..minorul rezultand dintr-o relatie de concubinaj,,,mama mea a facut deja 2 plangeri la politie,am relatat asta si anterior,dar politia nu a luat nici-o masura in acest sens!! iar despre martori,este doar unul,,vecina mamei mele care se afla impreuna cu mama mea atunci cand a fost amenintata pe strada de fosta concubina si indivizii care o insoteau..si nu merg pe supozitii sa stiti!!cum se face ca toti cei apropiati mie sunt sunati cu numere private la intervale de timp de 2 3 minute,? adica daca nu raspunde unul il suna pe celalalt,,si tot asa ..de cate ori am raspuns la aceste nr private atat eu cat si mama/fratele/prietenii mei, era mereu fosta concubina,,dupa care dadea telefonul anumitor persoane din anturajul ei, deci nu merg pe supozitii,,credetima!
nu exista nici-o hotarare de nici un fel cu referire la custodia sau domiciliul minorului..minorul rezultand dintr-o relatie de concubinaj,,,

Chiar daca parintii nu erau casatoriti la momentul nasterii copilului, asta nu inseamna dv aveti mai multe drepturi asupra lui decat mama sa.Dv sunteti tatal minorului, dar aveti o hotarare judecatoreasca prin care va este incredintat copilul?
Unde este copilul in acest moment? La mama dv, cu dumneavoastra? Daca nu aveti o hotarare de incredintare, cum l-ati scos din tara? Daca ati lasat copilul in grija mamei dv si nici dv nu aveti o hotarare judecatoreasca prin care sa va fie incredintat copilul, mama copilului are toate drepturile sa mearga sa isi ia copilul de la bunici. Si tot in lipsa hotararii de incredintare a copilului catre dv., mama are toate drepturile sa va dea in judecata. Iar daca dv ati lasta copilul la parintii dv si ati plecat pe meleaguri straine, cu atat mai mult poate mama naturala a copilului sa va dea in judecata pentru reincredintare si pensie de intretinere.
m_ella2005 a scris:

nu exista nici-o hotarare de nici un fel cu referire la custodia sau domiciliul minorului..minorul rezultand dintr-o relatie de concubinaj,,,

Chiar daca parintii nu erau casatoriti la momentul nasterii copilului, asta nu inseamna dv aveti mai multe drepturi asupra lui decat mama sa.Dv sunteti tatal minorului, dar aveti o hotarare judecatoreasca prin care va este incredintat copilul?
Unde este copilul in acest moment? La mama dv, cu dumneavoastra? Daca nu aveti o hotarare de incredintare, cum l-ati scos din tara? Daca ati lasat copilul in grija mamei dv si nici dv nu aveti o hotarare judecatoreasca prin care sa va fie incredintat copilul, mama copilului are toate drepturile sa mearga sa isi ia copilul de la bunici. Si tot in lipsa hotararii de incredintare a copilului catre dv., mama are toate drepturile sa va dea in judecata. Iar daca dv ati lasta copilul la parintii dv si ati plecat pe meleaguri straine, cu atat mai mult poate mama naturala a copilului sa va dea in judecata pentru reincredintare si pensie de intretinere.

[/quo Cred ca neam deviat foarte mult de la subiect,,problema mea este ca sunt amenintat si terorizat de catre fosta concubina,atat eu cat si membri familiei mele,,nu cred ca are importanta unde este minorul in acest moment,va pot spune doar ca este in ingrijirea mea,,eu nu pot nega faptul ca mama are aceleasi drepturi asupra minorului,,dar in opinia dv este corect sa procedeze asa aceasta mama? pt ce mai exista justitie daca ea isi face dreptate dupa bunul ei plac? a facut deja cerere in instanta pt pensie de intretinere si incredintare minor,,de ce nu asteapta decizia judecatorului???de ce terorizeaza anumite persoane nevinovate care nu au nicio legatura cu problemele noastre? ca de fapt asta este problema mea daca nu ati inteles..cu tot respectul as vrea sa va intreb acum pe dv ,,de ce mereu aud aceeasi fraza? MAMA ARE DREPTUL,,MAMA ARE TOATE DREPTURILE de ce?daca mama are toate drepturile,tatal ce mai are?este nul sau ceva de genul?eu inca nu am inteles pana acum,poate ma ajutati dv stimate m_ella 2005. vi se pare normal ca o mama sa ceara in instanta pensie de intretinere minor in conditiile in care acesta se afla la tatal lui? prin:( mama are dreptul)ma faceti sa inteleg faptul ca aceasta poate ameninta,jicni,deranja pe oricine doreste ,,cand doreste,,ca doar este mama nu?sau ce sa inteleg..daca am face toti la fel unde sar ajunge..:-/
Din ceea ce relatati si din raspunsurile pe care evitati sa le dati, copilul se afla la dv fara a avea o hotarare de incredintare a minorului catre dv, iar in aceste conditii nu ati fi putut scoate minorul din tara fara acordul expres al mamei, deci ati plecat in strainatate si ati lasat copilul in grija cuiva din tara. Se pare ca scopul actiunilor mamei este de a-si recupera copilul.
Mie mi se pare o lupta disperata a mamei de a-si recupera copilul. Pe langa actiunea in instanta, dv cum ati actiona intr-o astfel de situatie?Nu cumva mama incearca sa ia copilul de la persoana la care l-ati lasat? Persoana care se ocupa acum de copilul dv ce drept are sa ascunda copilul de mama sa, singurul reprezentant legal pe care acest copil il are in tara in acest moment?

Alte discuții în legătură

Custodia minorului man15 man15 Sunt divortat de 7 ani si am un copil de 12 ani pe care trebuie sa il iau in luna august la mine, asa a hotarat judecatoarea in urma sentintei de divort, doar ... (vezi toată discuția)
Rog sfat janina drula janina drula Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un minor acum in varsta de 18 ani.. In momentul de fata copilul poarta numele mamei (va fac precizarea ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara gettyme gettyme Buna ziua, in februarie 2008 prin hotarare judecatoreasca s-a pronuntat divortul si mi s-a incredintat custodia baietelului acum in varsta de 7 ani. Nu am mai ... (vezi toată discuția)