Dupa cum se pare m_ella2005,,nu ati inteles nimic din ceea ce am relatat eu anterior si deasemeni nu ati vrut sau ma rog nu ati avut placere sa raspundeti la anumite intrebari destul de simple,,si totusi continuati sa sustineti aceleasi presupuneri ale dv,si asta in conditiile in care sunteti in necunostinta de cauza,in fine..daca eu omit sa va raspund la anumite intrebari, va asigur ca o fac fie din motive bine intemeiate ,,fie din motive de intimitate sau de siguranta ale familiei mele,,nicidecum nu ocolesc anumite raspunsuri.stiti? minorul sa nascut in aceasta tara unde eu locuiesc de 10 ani,,este rezident cu acte aici,,cum puteti dv sa va dati cu presupusul despre faptul ca as fi scos ilegal minorul din tara sau ca ar fi pe la x sau pe la y ? eu sincer chiar nu inteleg aceste afirmatii ale dv,,in conditiile in care eu nu am pomenit nimic de asa ceva,,nu stiu de unde leati scos..vi se pare o LUPTA DISPERATA A MAMEI DE ASI RECUPERA COPILUL? stimata/e m_ella2005,stiti in ce secol suntem? in zilele noastre aceste(lupte disperate ale mamei)se dau in fata instantei de judecata,,nu cu sabii si satre de romi amenintand persoane nevinovate pe strada ca pe vremea lui Stefan cel mare..intelegeti cat decat speta? deci in concluzie ,o mama care urmareste interesele minorului este ceva nobil si de apreciat,,tot respectul din partea mea,,dar o mama care santajeaza fostul concubin folosinduse de propriul copil pt a ajunge la banii si bunurile acestuia,este demna de?? va las pe dv sa continuati...cu stima!
Dca Dvs. ati fi dat mai multe amanunte inca de la inceput, adica erati mai expplicit nu se ajungea la asemenea discutie. Tot Dvs. ati afirmat ca minorul se afla in custodia Dvs. Apoi ati scris ca nu exista nicio hotarare de incredintare a aminorului. Pai daca vreti sa fiti ajutat aici cu sfaturi pertinente, trebuie sa incercati sa va apropiati de adevar cat mai mult cu putinta.
@m_ella2005 v-a intrebat de minor, in conditiile in care se stie ca legea nu da dreptul unui parinte de a scoate copilul din tara, fara acordul celuilalt parinte.
Asa cum minorul se afla la Dvs. acum, mama incearca sa obtina custodia copilului, aici in tara.
Trebuie sa demonstati in fata instantei ca minorul s-a aflat in grija Dvs. in aceasta perioada, iar mama sa depuna plangere la Parchet, pentru nesolutionarea reclamatiei facute la politie. Daca exista si martori, cu atat mai bine. Ce perioada a trecut de cand a a depus dansa plngerea?
In calitate de moderator al acestui forum am o rugaminte: nu mai citati ceea ce scriem noi, incarcati topicul cu mesaje inutile.
Va multumesc pentru intelegere.
Buna seara! nustiu daca dv ati facut caz de titlul si esenta acestei probleme..eu am pus in discutie amenintarile si deranjul provocat de fosta concubina,,datorita unor presupuneri discutia a fost deviata si sa ajuns aici unde suntem! nu stiu cand a facut cererea,,dar stiu ca a fost deja primul termen,pe 12/12/2011 si urmatorul este pe 13/02/2012..stiti, imi iubesc copilul enorm de mult,,este tot ce am mai scump pe lumea asta,,si de multe ori cand sunt discriminat pt faptul ca sunt tata,,stiind adevarul adevarat despre situatia in care ma aflu,devin un pic egoist cu mamele din jurul meu. da am foarte multi martori si destule probe prin care pot demonstra tot ceea ce sustin,,si mai presus de toate am o situatie financiara care imi permite sa ofer acestui copil tot ceea ce isi doreste,,totusi daca doriti puteti urmari si celelalte subiecte ale mele puse in discutie in acest forum,,acolo este mai detaliata problema mea,,,(acuzat de rapirea propriei mele fiice) de exemplu..va multumesc
Daca aveti martori si probe, prezentati-va la urmatorul termen pentru a veni in intampinarea cererii facute de fosta concubina. Am citit topicul deschis de Dvs., colegii mei v-au dat explicatii suficiente. Cred ca aceasta discutie trebuia continuata acolo, deoarece am citit ca ati ridicat aceasta problema si in acel topic. In plus si acolo ati lasat sa se inteleaga ca detineti custodia asupra minorei.
deci, noi parinti avem domiciliile in judete diferite,,minorul se afla acum in custodia tatalui
,
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Asa este ,,aveti perfecta dreptate,,referitor la custodie,,intentionam sa zic in grija mea ,, a fost greseala mea,,,scuzele de rigoare..am angajat deja 2 avocati si urmeaza a fi facuta acea intampinare,,binenteles si o cerere de declinare a cauzei,am primit toate informatiile necesare in forum,,acum ramane doar la aprecierea instantei si binenteles la voia bunului dumnezeu sa decida mai departe,,. eu va multumesc pt amabilitate..
Pagina 4 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5