avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AM CONTRACT DE MUNCA PE 6 LUNI OPERATOR DATE,MI SA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AM CONTRACT DE MUNCA PE 6 LUNI OPERATOR DATE,MI SA PRELUNGIT INCA 6 LUNI SI M-AM TREZIT CA IN ACTUL ADITIONAL SCRIE SUPERVIZOR

ACUM CE SA CRED AM FOST AVANSAT FARA SA STIU S-AU ESTE O GRESALA DE LA RESURSE UMANE,LEGAL SUNT OPERATOR DATE CA IN CONTRACTUL INITIAL SAU SUPERVIZOR PENTRU CA IN ACTUL ADITIONAL FACE REFERIRE CA SE MODIFICA DOAR PERIOADA CONTRACTULUI CU INCA 6 LUNI SI SPECIFICA CA EU ERAM DEJA ANGAJAT SUPERVIZOR NU OPERATOR DATE CUM AM MENTIONAT IN CONTRACTUL SEMNAT INITIAL????
DECI EU ACUM SUNT OPERATOR DATE SAU SUPERVIZOR,IN MOD LEGAL ,PT CA NU AM NICI-UN ACT ADITIONAL CU MODIFICARE DE FUNCTIE DOAR CEL CU PRELUNGIRE DE INCA 6 LUNI???
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2011
claudiughebauer, utilizator
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer , utilizator 15:15, 27 Decembrie 2011
In mod legal, CIM se modifica prin act aditional semnat de parti.
Daca dvs considerati ca in acel act modificator s-a strecurat o greseala, sau aveti vreo nelamurire cu privire la modificari, luati legatura cu cei de la resurse umane, care au redactat actul.
simplu : nu semnati pana nu va lamuriti...daca ati semnat inseamna ca ati fost de acord
Este o greseala a R.U. ... mergeti si vorbiti cu acestia , astfel incat sa nu existe vreo confuzie ... nu este nicio problema , daca-l semnati ...
OK .CE VREAU SA STIU ESTE DACA LEGAL SUNT SUPERVIZOR SAU OPERATOR DATE,CONTRACTUL L-AM SEMNAT DEMULT INSA NU STIU, CE ANUME FUNCTIE AM ???
Trebuie sa aveti si dvs. acasa un exemplar din CIM, uitati-va ce scrie pe el.

Alte discuții în legătură

Modificarea temporara a felului muncii keymc keymc Daca si angajatorul si angajatul sunt de acord ca pentru o perioada determinata angajatul sa indeplineasca o alta functie de executie decat cea specificata ... (vezi toată discuția)
Determinarea contractului jalaboi jalaboi M-am anjagat de la 1 febr 2008 in locul altei persoane,adica perioada determinata de 2 an?!!!. Pe 1 mai 2009 mi s-a zis de la birou ca sunt pe post, adica pe ... (vezi toată discuția)
Cine intocmeste actul aditional la cim? anamariagroza anamariagroza in anul 2009 au avut loc modificari si schimbari al nivelul conducerii institutiilor publice, modificari de denumiri ale posturilor de conducere si schimbari ... (vezi toată discuția)