ACUM CE SA CRED AM FOST AVANSAT FARA SA STIU S-AU ESTE O GRESALA DE LA RESURSE UMANE,LEGAL SUNT OPERATOR DATE CA IN CONTRACTUL INITIAL SAU SUPERVIZOR PENTRU CA IN ACTUL ADITIONAL FACE REFERIRE CA SE MODIFICA DOAR PERIOADA CONTRACTULUI CU INCA 6 LUNI SI SPECIFICA CA EU ERAM DEJA ANGAJAT SUPERVIZOR NU OPERATOR DATE CUM AM MENTIONAT IN CONTRACTUL SEMNAT INITIAL????
DECI EU ACUM SUNT OPERATOR DATE SAU SUPERVIZOR,IN MOD LEGAL ,PT CA NU AM NICI-UN ACT ADITIONAL CU MODIFICARE DE FUNCTIE DOAR CEL CU PRELUNGIRE DE INCA 6 LUNI???
Functia este cea stipulata in c.i.m. , daca nu ati semnat un act aditional de modificare a functiei .... de asemenea, puteti verifica in carnetul de munca ce functie aveti trecuta ...
Operator date este functia,in CIM si m-ai am un act aditional care mentioneaza ca potrivit CIM sunt supervizor, DAR IN CIM SCRIE OPERATOR DATE, si mi se prelungeste contractul ca singura modificare prin act aditional.
Atunci sunt operator date ca in CIM s-au supervizor ca in actul aditional in care se prevede astfel :1.eu datele de angajat cu date de identificare si adresa,apoi 2. firma cu datele lor si faptul ca potrivit CIM sunt Supervizor si apoi 3. face referire la modificarea care se face in actul aditional ca singura modificare si anume prelungirea contractului atat., de functie nu mi-a spus nimic ca se modifica si nu am semnat altadata ceva.
????SE POATE SA TI SE MODIFICE FUNCTIA FARA SA SEMNEZI UN ALT ACT ADITIONAL ESTE VALABIL ACTUL ADITIONAL SI PENTRU MODIFICAREA DE FUNCTIE DESI SPECIFICA CA SE MODIFICA DOAR DURATA DAR IN EL LA DATELE MELE SUNT TRECUT CA SUPERVIZOR POTRIVIT CU CIM INITIAL.???
Modificarea functiei nu se poate face decat prin incheierea unui act aditional la c.i.m. ... prin urmare, conform clauzelor contractuale dvs sunteti operator de date si nu supervizor ... actul aditional semnat isi produce efecte numai asupra prelungirii duratei c.i.m. nu si asupra functiei.