avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

In cazul in care am un CIM suspendat prin detasare, iar salariatul solicita o adeverinta de vechime pentru pensionare, aceasta este eliberata de catre societatea la care are incheiat CIM-ul sau de catre societatea la care este detasat?
Toate drepturile ii sunt acordate de societatea la care este detasat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 3 Ianuarie 2012
I se va elibera adeverinta de vechiem de catre angajatorul cu care are incheiat c.i.m. ... se va specifica in adev, ca incepand cu data de .... este detasat la S.C. ... ... de asemenea, angajatorul la care este detasat ii va elibera o adeverinta cu veniturile realizate pe perioada detasarii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua Am urmatorea situatie: un salariat detasat din data de 19.12.2016 pe o perioada de 6 luni ,deci pana in 18.06.2017. Societatea unde este detasat ... (vezi toată discuția)
Detasare ContSters146823 ContSters146823 Ultima practica in institutiile statului este lucrul cu personal detasat de la alte unitati, societati, s.a. Personalul detasat are incheiat un C.I.M. cu ... (vezi toată discuția)
Detasarea personalului misu1972 misu1972 Buna ziua, sunt un angajator si doresc sa detasez lucratorii la o alta firma partenera. Am vazut ca in programul REVISAL exista extensie pentru aceasta ... (vezi toată discuția)