avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata contributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata contributii

Am fost la Casa judeteana de pensii si perioada de 5 luni cand am lucrat la o societate nu imi apare, conform fisei prezentate perioada stagiului de cotizare .
.Am avut CIM pe perioada nedeterminata .

Cei de la ITM au spus ca trebuie sa ma adresez ANAF-ului.Cei de la ANAF dau din umeri.

Ce pot face in aceasta situatie ,fiindca eu cu aceasta perioada (mai imi trebuiau 2 luni de fapt) implineam stagiu pentru pensie .
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:20, 6 Ianuarie 2012
CNPAS-ul nu poate executa toate contributiile datorate bugetului de stat ....

Discutia a fost deschisa pe segmentul pensii.

Stiu dar pe mine acum ma intereseaza sa-mi recuperez banii de la ei.vechimea in primul rind pentru pensie ,si sa le cer si daune pentr ufaptul ca imi cauzeaza prejudicii.

Nu aveti ce recupera. Dv. solicitati inregistrarea cererii de pensionare, dovediti ca indepliniti conditiile de vechime si stagiu pentru a iesi la pensie si vedeti ce raspuns primiti. Eu cred ca va emit decizia daca indepliniti conditiile chiar daca sumele, retinute de la dv. si ale angajatorului, nu au ajuns inca la ei. Incasarea sumelor este problema celor doua institutii si o vor face la un moment.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2012
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributii de catre angajator brinzaru brinzaru Sunt angajat la o firma (firma aflata in insolventa momentan,in curand poate in faliment)iar in ultimii 2 ani nu s-au facut plati pentru contributii catre ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale retinute de la angajati si utilizate in alte scopuri alex68 alex68 Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie. Firma la care lucrez se afla in executare silita de catre ANAF de un an de zile (poate ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiei la casa de pensii si onorarea contractului de munca marta1965 marta1965 Buna seara,am o problema cu contractul de munca la firma unde am fost angajat ,cei de acolo nu au platit contributiile la casa de pensii,si nici nu au trecut ... (vezi toată discuția)