Am functia de director, ocupata prin concurs, intr-o institutie de stat. Presedintele care coordoneaza activitatea institutiei se pare ca are o antipatie personala fata de mine pentru ca ma hartuieste permanent.
In acest context am fost invitat in biroul presedintelui, mi-a pus in fata fisa postului si mi s-a solicitat sa o semnez. Nici macar nu am fost lasat sa o citesc spunandu-mi-se textual : " veti primi un exemplar si veti avea tot timpul sa o cititi acasa !". Din pacate m-am lasat intimidat si am semnat-o.
Daca nu ar fi o situatie tragica pentru mine, FP ar fi chiar hazlie : Mi s-a pastrat denumirea postului si locul de munca (verbal mi s-a spus ca de luni sa ma mut in alt birou ) dar s-au facut urmatoarele modificari: Relatii ierahice - nu mai am nici un subordonat si sunt trecut direct in subordonarea presedintelui (eram in subordinea vicepresedintelui) ; Relatii de control – trasa o linie; Atributiile postului – la toate atributiile vechi a fost inlocuit “coordoneaza” , “controleaza”, “avizeaza” cu “ intocmeste” si “executa”. In plus au fost adaugate atributii noi, care nici macar nu se regasesc in atributiile specifice departamentului din ROF. Pe scurt, sunt un director fara subordonati si cu atributii doar executive !
Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva in afara de demisie in conditiile in care in CIM, la atributii se mentioneaza doar ca sunt cele din fisa postului iar atributiile mentionate in aceasta fisa a postului sunt aproape imposibil de indeplinit.
Da, teoretic nimeni nu este deasupra legii. Nu stiu daca se aplica si practic...Memoriile sugerate de d-voastra poate vor rezolva problema dar ce fac pana atunci ? Daca incerc sa rezolv noile sarcini care mi se pun in carca am toate sansele sa gresesc si sa fiu tras la raspundere. Am posibilitatea sa refuz sarcini care nu apar in ROF la atributiile specifice departamentului ? Ce mi se poate intampla daca refuz ? La ce loc de munca ma prezint luni daca mi se solicita sa parasesc directia pe care ar trebui, teoretic, sa o coordonez ?
Nu prea vad cum sa va ajute acele memorii, atata timp cat ati semnat fisa postului ... este cuvantul dvs impotriva cuvantului sefului ... aveti vreo dovada ca ati semnat sub presiune acea fisa a postului?
Refuzul de a indeplini atributiile prevazute in fisa postului constituie abatere disciplinara si care poate fi sanctionata ca atare ...
Locul de munca este cel mentionat in c.i.m. sau in fisa postului ...
Inteleg ca daca am semnat fisa postului nu mai pot refuza nici una din atributiile inscrise acolo, indiferent daca apartin sau nu de departamentul in care functionez ... Inseamna ca ar trebui sa fiu multumit ca nu m-a pus sa spal treptele institutiei.
Nu am nici o dovada ca am semnat fisa postului sub presiune dar se poate vedea cu ochiul liber ca este aberanta. Dumneavoastra ati auzit de functie de director fara subordonati si doar cu atributii executive ? Cunoasteti institutii / societati in care presedintele / directorul general cheama angajatii in biroul sau pentru a semna fisele de post ? Nu este cumva treaba RU ? Chiar nu se poate face nimic impotriva abuzurilor ?
Locul de munca a ramas neschimbat in FP, intr-adevar. Faptul ca mi-au fost adaugate atributii de la alt departament ma impiedica sa refuz mutarea la acel departament ? Daca refuz, nu ar putea foarte bine sa-mi dea ordin de delegare ?
1. Nu cred ca este cazul sa ne ironizam ... d.p.d.v. legal dvs trebuie sa indepliniti atributiile prevazute in fisa postului ... asa cum am mai spus refuzul indeplinirii cnstituie abatere disciplinara... dvs aveati posibilitatea de a semna acea fisa a postului sub rezerva legalitatii atributiilor prevazute in aceasta si care nu aveau ceva in comun cu functia ocupata sau cu departamentul in care lucrati
2. ”Aberatiile” cuprinse in fisa postului pot fi combatute ..... cunosc destul de multe situatii din sectorul public in care un director de institutie face asa ceva .chiar si din sectorul privat ... aceste situatii se folosesc in cazul in care se doreste concedierea acelei persoane si nu au alte motive decat prin schimbarea atributiilor din fisa postului ... intr-adevar, in marea majoritate a situatiilor, R.U. se ocupa de semnarea fisei postului si nu conducerea institutiei ..
3. Aceste abuzuri pot fi combatute prin cai legale , insa exista riscul pierderii locului de munca
4. In principal, ar trebui sa lucrati in departamentul in care aveti mai multe atributii .... corect, daca refuzati mutarea se poate folosi de institutia delegarii ...
Nu a fost intentia mea sa va ironizez. A fost o modalitate, nepotrivita poate, de a-mi exprima frustrarea. Imi cer scuze si va multumesc pentru sfaturile pe care mi le acordati.
Inteleg ca se mai poate face ceva doar cu actiune in instanta si cu riscul pierderii locului de munca. Oricum locul de munca este ca si pierdut. Mai am vreo varianta in afara demisiei ? Ce sanse credeti ca as avea in urma unei actiuni in instanta ? Ce as mai putea castiga ?