Am functia de director, ocupata prin concurs, intr-o institutie de stat. Presedintele care coordoneaza activitatea institutiei se pare ca are o antipatie personala fata de mine pentru ca ma hartuieste permanent.
In acest context am fost invitat in biroul presedintelui, mi-a pus in fata fisa postului si mi s-a solicitat sa o semnez. Nici macar nu am fost lasat sa o citesc spunandu-mi-se textual : " veti primi un exemplar si veti avea tot timpul sa o cititi acasa !". Din pacate m-am lasat intimidat si am semnat-o.
Daca nu ar fi o situatie tragica pentru mine, FP ar fi chiar hazlie : Mi s-a pastrat denumirea postului si locul de munca (verbal mi s-a spus ca de luni sa ma mut in alt birou ) dar s-au facut urmatoarele modificari: Relatii ierahice - nu mai am nici un subordonat si sunt trecut direct in subordonarea presedintelui (eram in subordinea vicepresedintelui) ; Relatii de control – trasa o linie; Atributiile postului – la toate atributiile vechi a fost inlocuit “coordoneaza” , “controleaza”, “avizeaza” cu “ intocmeste” si “executa”. In plus au fost adaugate atributii noi, care nici macar nu se regasesc in atributiile specifice departamentului din ROF. Pe scurt, sunt un director fara subordonati si cu atributii doar executive !
Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva in afara de demisie in conditiile in care in CIM, la atributii se mentioneaza doar ca sunt cele din fisa postului iar atributiile mentionate in aceasta fisa a postului sunt aproape imposibil de indeplinit.