avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl cu datorii

buna ziua ! mama are o firma cu datorii destul de mari la stat, care activeaza din 1996 si care acum este fara activitate ; de aceea ar dori sa o desfiinteze; exista vreo solutie pentru a face acest lucru fara a plati in prealabil datoriile? mentionez ca intentia ei este de a inchide firma si de a plati esalonat toate datoriile . va multumesc pentru atentia acordata si sper ca ma veti ajuta sa rezolv aceasta problema cat mai repede pentru ca statul baga zilnic dobanzi, penalitati....o zi buna in continuare!
Cel mai recent răspuns: ENASCU ANDREEA , utilizator 21:02, 21 Octombrie 2008
si unde gasesc acest specialist,caci vreau sa scap de problema cat mai repede pentru ca nu e foarte placut sa ai o tinichea atarnata de gat; sunt dispusa sa platesc consultatiile numai sa se rezolve si sa fie totul ok.
Va trebui sa asteptati miscarile facute de Adm. Financiara si in functie de acestea actionati. Oricum bani ii ve-ti plati, problema se pune cand si cum?
ok multumesc frumos pt raspuns.sper sa se rezolve cu bine probl.numai bine va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment ContSters69698 ContSters69698 Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)
Daca firma este declarata falimetara , ce se intampla cu procesele pe rol dointza dointza Buna ziua ! Am lucrat la o firma si mi-au incetat contactul de munca cu o cerere falsa si semnatura falsa, am facut toate demersurile la ITM si am dat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale si garantie de la o societate in insolventa musatmihai1988 musatmihai1988 Tatal meu este angajat la o firma de constructii de 10 ani ca sef statie betoane si gestionar nu si a mai primit drepturile salariale de vreo 8 luni avand si ... (vezi toată discuția)