avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatia de a face

In ce articole ale noului C. Civil se regaseste obligatia de a face? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 15:19, 13 Ianuarie 2012
Senor Alvaro, m-ati dat pe spate cu raspunsul asta! Daca eram femeie cred ca si lesinam. Dar, am sa-l pun in rama! Nu stiu, cu aplauze, recomandari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia de neeliberare a unei diplome de licenta, in forma tipizata MFlory MFlory Buna ziua, In situatia in care, o persoana a absolvit studiile Facultatii de Drept, la Universitatea Ecologica din Bucuresti, cu examen sustinut, la ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la ministerul educatiei nationale Leri Leri Buna ziua. Am sa va fac o descriere scurta ca sa nu va plictisesc cu detaliile mele. Sunt titulara a unei diplome de licenta obtinuta la o universitate de stat ... (vezi toată discuția)