avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Buna ziua.Problema mea este urmatoarea.Mai am pe anul 2008 o zi de concediu de odihna.Doresc sa iau acum 2 zile fara plata.Angajatorul mi-a zis ca mai intai trebuie sa termin concediu normal si apoi sa imi iau fara plata.Este legal acest lucru?Imi poate impune asta
Cel mai recent răspuns: raloucoutza , utilizator 13:22, 3 Noiembrie 2008
Mentionez ca aceste zile fara plata le iau deoarece doresc sa fac cursul de scoala de soferi.
Motivul dvs. mi se pare foarte serios si nu inteleg de ce nu vi se aproba concediul fara plata. S-ar putea sa fie la mijloc o naintelegere mai veche intre dvs. si angajator. Aveti un loc de munca asa de important de nu se poate sa va dea 2 zile de concediu?
Legal nu vad ce ati mai putea face, daca nu il convingeti. Ati putea face, pana la urma, cum zice el: sa luati CO si la iarna cand aveti nevoie luati concediu fara plata. Eu zic sa discutati, totusi, cu el. Am speranta ca veti reusi. Succes!
buna
lucrez in invatamant si stiu ca anul scolar se calculeaza de la 1 septembrie.
intrebarea mea este:
pot beneficia de concediu de odihna daca la 16 sept. mi-am luat toate cele 90 de zile legale de concediu medical si apoi voi continua cu o sapt concediu fara plata astfel incat sa pot ajunge la 18 dec. la vacanta copiilor (2 sapt)?
Sau nu este obligatoriu sa-mi iau concediu de odihna pe perioada vacantelor ?pentru ca in acest caz nu as mai fi obligata sa imi iau acea sapt de fara plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna!!! nadiamoti nadiamoti Lucrez intr-o institutie de stat, concediul il am programat in 3 transe(februarie, august, noiembrie), pot sa imi iau o zi sau doua zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Rechemare din concediul de odihna alex68 alex68 Va rog, daca ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema. La firma la care lucrez nu s-au facut programari pentru concediul de odihna (de altfel, in niciun an ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata potarnichegalbena potarnichegalbena Buna ziua Daca doresc sa imi iau concediu fara plata 2 luni de zile, trebuie sa efectuez prima data concediu de odihna (care nu mi l-am luat anul acesta - ... (vezi toată discuția)