avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radierea masinii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radierea masinii

Buna ziua. VA rog sa ma ajutati intr-o problema. Am vandut o masina unui baiat cu care am facut contract de vanzare cumparare folosind o copie de buletin (adusa de el) a unui prieten. Am radiat masina de pe numele meu iar cand am trimis actele complete ale radierii la cel din copia de buletin, acesta s-a trezit cu o masina pe nume despre care nu stia nimic. Cel cu masina pe nume doreste sa scape de ea dar are datorii la impozite si spune ca nu o poate scoate decat daca le plateste. Baiatul care mi-a adus copia de buletin a dus masina la dezmembrari.
Cel care o are acum pe nume pretinde sa-i platesc eu impozitele ca sa o poate radia.Exista o alta cale? Poate radia masina fara sa plateasca impozitele? Eu ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:17, 13 Ianuarie 2012
Radierea autoturismului nu se poate opera decat ulterior achitarii tuturor debitelor in urmarire aflate in evidenta autoritatii fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)
Radiere masin iuli113 iuli113 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta: Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)