avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... onorariu barou
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

onorariu barou

care este suma ce reprezinta onorariul baroului intr-un proces penal?
Cel mai recent răspuns: petrenitu , utilizator 13:58, 31 Ianuarie 2012
Dumneavoasatră sunteţi obligat să plătiţi onorariul, conform contactului de asistenţă juridică pe care l-aţi semnat, nimic altceva.
D-LE AV.MIHAI GAITA, VA SPUNEAM CA AV.PE CARE L-AM ANGAJAT MI-A MAI CERUT IN AFARA DE BANII PT .ONORARIUL SAU SI ALTI BANI CE AR REPREZENTA ONORARIUL BAROULUI .CE POT EU SA FAC?CRED CA CEI 2.000 RON PE CARE I-AM DAT PANA ACUM DESI PROCESUL INCA NU A AVUT LOC AR TREBUI SA FIE SUFICIENTI.NU SUNT LAMURIT.
Este foarte simplu:

Dumneavoastră trebuie să îi plătiţi avocatului onorariul care figurează în contractul pe care l-aţi semnat cu el.

Nimic mai mult.

Aveţi un contract ? Scrie acolo o sumă, la rubrica "Onorariu" ? Dacă da, atunci acea sumă trebuie să o plătiţi.

Alte invenţii, de genul onorariul baroului, onorariul parlamentului, cotizaţia la biserică etc., nu trebuie să le plătiţi.
multumesc domnule avocat!sa vad ce o sa-mi raspunda av.angajat.va spuneam ca eu am incheiat contractul cu dumnealui acum trei ani si cred ca am gresit ca i-am dat banii anticipat.va reamintesc ca este vorba de un proces penal care acum ajunge in istanta pt.prima data si in care eu reprezint partea vatamata iar procurorul spune in rechizitoriu ca vina apartine in exclusivitate inculpatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Existã vreo ºansã prin care sã recuperez banii, (onorariul) ce l-am platit pe avocat, în situaþia în care acesta nu si-a facut datoria? FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Încă s-a simtit ofensat cand i-am spus ca in procesul pentru care a fost angajat nu a facut nimic. Un proces foarte simplu în care trebuia practic sa ... (vezi toată discuția)
Raspunderea avocatului ContSters205413 ContSters205413 daca un avocat promite ceva .........iti i-a comision pentru ce promite si te duce cu vorba.......................nu face ce a promis , avocatul cum poate fi ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat eu45ani eu45ani am o intrebare legata de un caz,am angajat un avocat sa ma reprezinte intru-un dosar de urmarire penala. asta fiind acum aproximativ 2 luni in urma,i-am ... (vezi toată discuția)