avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comert second hand
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comert second hand

Buna ziua!
Daca dintr-un stat membru UE reusesc sa aduc in tara niste lucruri primite de la cunostinte care au renuntat la acestea... cum pot sa le vand in piata de vechituri?
Ce am de facut? Trebuie neaparat sa am o firma sau acte privind provenienta lucrurilor? Daca primesc lucrurile fara acte, fiind persoane fizice nu au ce sa-mi dea, si neplatind nimic pentru ele nici atat, pot sa le introduc in tara? Trebuie sa ma duc la vama cu ele?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Am voie sa vand produse fara sa fiu pfa sau persoana juridica ? lucian2peu lucian2peu vreau sa cumpar niste produse din afara si sa-mi fac un site pe care sa le vand, am voie sa fac asa ceva in conformitate cu legea noastra? imi interzice sau ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitoare de tva doreste sa faca achizitie intracomunitara geanina_free geanina_free Buna ziua, Am un SRL neplatitor de tva si as dori sa aduc niste produse dintr-o tara UE pe care furnizorul mi le da la pretul de vanzare + TVA - ul aferent ... (vezi toată discuția)
Definitia importatorului. sunt importator daca ? catalin888 catalin888 In legea privind siguranta jucariilor exista urmatoarea definitie a importatorului: importator - orice persoană fizică sau juridică stabilită în ... (vezi toată discuția)