avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand se depune un certificat de concediu medical la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand se depune un certificat de concediu medical la casa de sanatate?

Buna ziua.Am un concediu medical pe luna octombrie platit in luna noiembrie ,imi puteti spune cand se prescrie si cand este ultima data de depus la casa de sanatate.

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 90 zile fara viza bastti bastti Buna Am o problema si va rog sa ma ajutati : Un angajat din 27.09.2013 intra in cm din 01.10.2013 si are cm pana in 31.01.2014. In luna octombrie 2013 ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu valcris valcris Buna ziua. As dori sa stiu cat urmeaza sa primesc salariu de la firma la care lucrez. La noi salariul se plateste pe 10 ale fiecarei luni pentru luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia maternitate Nikolle_zn Nikolle_zn Buna ziua.am si eu o intrebare,am lucrat la o firma si in luna noiembrie am nascut,iar firma a intrat in insolventa cu data de 1 decembrie,nu mi-sa mai ... (vezi toată discuția)