avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIREA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIREA

BUNA ZIUA,acum 6 ani a decedat socrul meu ,nu s-a facut succesiunea,acum 1 luna a decedat si soacra mea,am vrea sa deschidem succesiunea pentru AMANDOI,sunt 2 mostenitori,fratii,ce trebuie sa facem ca amandoi copii sa intre in posesia titluriilor de proprietate 50 cu 50 frateste separat fiecare cu partea lui,si daca cumva decedati au avut banii depusi la cec sau banci?.VA MULTUMESC DIN INIMA
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 16:19, 28 Ianuarie 2012
Aveti 2 solutii:
1- Mergeti la notar, sa aveti in vedere ca sunt necesari 2 martori;
2- Apelati la un mediator si solutionati cazul in justitie. Din punct de vedere financiar, relatia cu mediatorul este mai ieftina.
Succes!
MII DE MULTUMIRII,SARUT MANA,INCA O RUGAMINTE DECEDATII AU AVUT DOMICILUL IN COMUNA PANTELIMON JUD ILFOV,PUTETI SA-MI SPUNETI LA CE CABINETE DE NOTAR SA MA ADRESEZ,SI DACA SE POATE SA FIU PRIMIT PENTRU CONSULTANTIE IN VEDEREA DESCHIDERII SUCCESIUNII,STUDIEREA ACTELOR SI PREGATIREA LOR.VA MULTUMESC DIN INIMA.. ...MULTUMESC DIN INIMA PENTRU TOATE RASPUNSURIILE PRIMITE.
Competenta teritoriala a notarilor este determinata de circumscriptia judecatoriei unde functioneaza birourile notariale. Comuna Pantelimon se afla in circumscriptia Judecatoriei Cornetu. In aceasta situatie puteti alege un birou notarial din circumscriptia acestei judecatorii - ex. Pantelimon, Magurele, Bragadiru, Jilava, Glina, Popesti Leordeni, etc.
Alegi un birou notarial si stabilit cu notarul o intalnire pentru pregatirea actelor necesare pentru dezbaterea succesiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune SOFRAN SOFRAN Buna ziua, In noiembrie 2016, a decedat tatal meu, ca si mostenitori este mama mea, fratele meu si eu. In luna ianuarie 2017respectiv in data de 12.01.2017 ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune. Kenoake Kenoake Buna ziua, Am si eu o intrebare,care sunt pasii deshiderii unei succesiuni in urmatoarele conditii:tatal meu a decedat,s-a facut succesiune o pentru bunurile ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor gabriella1065 gabriella1065 Vreau sa obtin certificatul de mostenitor , am intrebat la 3 notari si fiecare mi-a spus alte acte . Problema este ca pentru a obtine certificatul de ... (vezi toată discuția)