avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Judecata in Lipsa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Judecata in Lipsa

Buna ziua oameni buni. Vreau si eu sa intreb daca exista vreo modalitate pe care pot sa aflu daca mi-a dat cineva in judecata in lipsa, nestiind adresa mea.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mgomez , utilizator 18:58, 29 Ianuarie 2012
Exact. Am vazut ca nu toate dosarele afiseaza la ce parti se refera. Asta ma cam ingrijoreaza.

Oare este posibil sa o chem in instanta pentru ca nu ma lasa nici sa aflu ce face copilul?

Avocatul meu m-a spus ca s-ar putea sa fie conditii speciale (din cauza ca sunt cetatean straini fara cetatenia romana) cu care putem muta actiunea in instanta in localitatea mea (mama copilului si eu traim in doua localitati diferite). Nu am flexibilitatea sa ma duc la tribunalul langa ea, cu toate ca sunt bolnav la picior si am trei diferite servici.

Vreau sa stiu daca exista conditia aceasca speciala in cazuri de minori si familie pentru straini.
Nu, competenta nu se determina asa.
Atunci, sa inteleg ca, daca ma da in judecata pentru pensia alimentara, trebuie sa renunt la 2 dintre cele trei servici, si trebuie sa ma imbolnavesc si mai si la picior ca sa ajung acolo ?

Ea nu vrea sa se inteleaga. Vrea neaparat sa ma dea in judecata, dar deja eu am oferit sa rezolv si sa ne intelegem intre noi la o suma. Asta pentru ca stie ca nu ma pot deplasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor parinti necasatoriti andreyna222 andreyna222 buna seara as dori un raspuns in privinta unui subiect foarte delicat......eu am un copil de 5 ani cu un barbat...am trait in concubinaj 10 ani in italia...am ... (vezi toată discuția)
Cai de atac in custodia comuna, dar mama refuza de 3 ani orice legatura cu tatal copilului AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Buna ziua, Numele meu este Alexandru. De la stabilirea domiciliului provizoriu si dupa stabilirea sentintei definitive privind domiciliul fetitei mele ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, probleme materiale parintele rezident silviasylvana silviasylvana Buna ziua , sunt divortata de 6 ani , am 2 copii, unul de 12 ani si unul de 18 ani ( in luna august ii implineste).De 2 ani fostul sot a obtinut prin tribunal ... (vezi toată discuția)