avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum verific ca executantul SRL a comandat piesele ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum verific ca executantul SRL a comandat piesele necesare prestatiei mele

Buna ziua,
-am platit avans unei SRL pentru a comanda piese si materiale necesare executiei unei lucrari pentru noi (persoane particulare)
-in baza unui contract de prestari servicii
-cum putem verifica ce s-a comandat pana acum pentru prestatia care s-a convenit? suntem intr-o situatie de blocaj si doar asa s-ar putea debloca (...)
-as dori sa fim asistati de un expert! INTREBAREA este ce fel de expert sa cautam: contabil, financiar, fiscal, executor, de la garda financiara, etc.?
Multumim anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: iesiredinindiviziune , utilizator 18:35, 31 Ianuarie 2012
Multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In problema noastra protectia consumatorului ar fi o solutie? iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Buna ziua, -daca apelam la Protectia Consumatorului, ar fi o solutie? [b]Expunerea pe scurt a situatiei :[/b] -am platit avans unei SRL pentru a comanda ... (vezi toată discuția)
Avans fara onorarea comenzii. matabata matabata Buna ziua, Sunt Intreprindere Individuala. Am dat un avans (pt. o tabla de cupru), am primit o factura proforma + chitanta, dar comanda nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Service auto ContSters106188 ContSters106188 Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv... Prietenul meu a avut un accident cu masina un golf 4 pe benzina si a dus masina intr-un service ... (vezi toată discuția)