avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Punctul de lucru in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Punctul de lucru in Revisal

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: societatea are un punct de lucru care are acelasi cod fiscal cu al sediului social. In Revisal se trec salariatii care vor lucra in acest punct de lucru sau se trec doar in cazul in care codul fiscal al punctului de lucru difera de codul fiscal al sediului social ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 28 Februarie 2013
Atunci nu pot depune REVISAL ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare revisal gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Am si eu o intrebare la dvs.Societatea noastra are 2 salariati angajati la sediul social.De curand si-a deschis un punct de lucru.Aici vrea sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca sasa23 sasa23 Buna seara, daca un angajat lucreaza la o SC cu punct de lucru unde acesta are domiciliu,firma mama fiind in alt judet unde are inregistrat contractul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Am rugamintea sa ma ajutati ca inca o lamurire - daca se poate. O societate deschide un punct de lucru ; in acel punct se vor transfera 6 angajati care pana ... (vezi toată discuția)