avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare contract de munca

am concediu medical pina pe29 februarie,pot sa fac cerere de suspendare a contractului de munca mai inainte.mentionez ca am 45 de zile de cind am nascut
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:14, 2 Februarie 2012
1. Ati primit alta data raspuns la aceasta intrebare:
www.avocatnet.ro/content/for...

2. Ori stati in postnatal pana se termina, pe 29 februarie, ori renuntati la restul de postnatal si intrati in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din somaj in concediu postnatal maria85maria maria85maria Buna ziua ! Ce e de facut ? Care sunt pasii de urmat pentru a nu pierde indemnizatia ccc?Sunt in somaj dupa ce am terminat postliceala.Acum am nascut ... (vezi toată discuția)
Ccc luat de tatal copilului radutaionel radutaionel Sotia a nascut in luna August si a beneficiat de concediu postnatal de 126 de zile.eu am depus cerere de suspendare a contractului de munca dupa 42 de zile de ... (vezi toată discuția)
Despre ccc simonabaciu simonabaciu sunt in somaj,a treia luna,si sunt insarcinata in luna a sasea si am inteles ca daca in somaj fiind beneficiez de ccc.acum intrebarea mea e: daca imi iau ... (vezi toată discuția)