avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abuz de incredere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abuz de incredere

am dat imprumut finilor mei suma de 600 ron cu 3 luni in urma.am fost asigurat de catre acestia ca imi vor restitui suma in cel mult 1 luna(30 de zile).au trecut trei luni si se fac ca "ploua".am martori cand le-am dat banii.ajutati-ma , ce sa fac ?
nu se poate vorbi de abuz de incredere.

trebuie sa incercati in civil. totusi, daca nu aveti niciun inscris si ei nu recunosc sansele sunt zero
am inteles si va multumesc pentru raspuns
daca ii inregistrez in timp ce le solicit sa-mi returneze datoria am vreo sansa pt a folosi inregistrarile in instanta?
Nu se poate folosi, dar ii puteti speria pe ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera banii dati cu imprumut prin anul 2004? mariuca57 mariuca57 In 2003- 2004 am dat niste bani cu imprumut unor peieteni si pana acum imi tot spun ca nu au, sa mai astept sa faca rost. Nu am facut nicio chitanta de mana ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani fara nici un act. andreea-emilia andreea-emilia buna seara.in urma cu 5 ani am imprumutat o persoana cu suma de 12000 iar acum persoana respectiva nu mai recunoaste ca i-as fi dat vre-un banut.nu exista nici ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere?! andreyutzu21 andreyutzu21 buna ziua, sunt foarte putin cunoscator in ceea ce priveste dreptul civil si am nevoie de ajutor pentru urmatoarea problema: in luna februarie (ac) am ... (vezi toată discuția)