avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in alt oras decat cel de domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in alt oras decat cel de domiciliu

daca am avut suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile incepand din 3 ian. 2012 can si de unde pot ridica permisul deoarece acesta mi-a fost luat pe raza oras brasov si eu locuiesc in petrosani
Cel mai recent răspuns: nelu72 , utilizator 13:07, 3 Februarie 2012
permisul se ridica de la BPR care va are in evidenta ca si conducator auto - petrosani
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis conducere in 30 de zile in loc de 90 de zile georgebv georgebv Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale si doresc sa scurtez perioada de ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi ridic permisul de conducere dupa perioada de suspendare chiar daca am depus cotestatie? titisor33 titisor33 Sunt din Iasi si lucrez la o firma de distributie de piese auto si pe data de 10 mai la iesirea din orasul Tg. Mures spre Reghin am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere > producere accident Iulian_G Iulian_G Buna ziua! Pe 09 iulie nu am acordat prioritate si s-a soldat cu accident, doar daune materiale, fara raniti. Am mers la politie pentru constatare, cu ocazia ... (vezi toată discuția)