avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant on line
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant on line

Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva daca acele note, etc. trebuie semnate stampilate apoi scanate? Sau care este alta modalitate?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 14:05, 25 Mai 2012
Nu vad cum ati putea semna -in afara de semnatura electronica- si stampila bilantul pe care doriti sa-l transmiteti on-line.Asta ar insemna ca, odata bilantul terminat si semnat electronic si fie listat si scanat pentru a avea stampila si semnatura administratorului.Or, bilantul este in format pdf, are o arhiva zip(cate cele rapoarte si declaratii) si-un xml S1003(notele la bilant).Cum ati mai atasa aceste informatii?
ma refeream la anexele de la bilant , daca trebuie listate,stampilate si semnate , apoi scanate sau le putem atasa direct si sa le transmitem doar pe baza de semnatura electronica extinsa .
eu pana la urma le-am listat stampilat semnat scanat atasat ...
Da, anexele la bilant trebuie listate, semnate, stampilate si apoi scanate si arhivate zip.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Lamuriri bilant 2011 Alis07 Alis07 In cazul in care doresc sa transmit bilantul la 31 dec.2011 in format electronic on-line semneaza PDF-ul (bilantul)contabilul sef care are semnatura ... (vezi toată discuția)