avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poate fi membru in Comitetul Executiv al Asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poate fi membru in Comitetul Executiv al Asociatiei de Proprietari si fiul unui proprietar sau doar proprietarul insusi ?

Sint fiul unui proprietar al unui apartament dintr-un bloc. Recent s-au facut alegeri pentru comitetul executiv al asociatiei de proprietari si am fost propus candidat. Pot candida pentru membru in Comitetul executiv, nefiind eu proprietarul ci parintele meu ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:22, 22 Decembrie 2012
dar daca sunt sotul propietarei?
Daca sunteti sotul proprietarei va dorim viata lunga si casnicie fericita.
A fi sotul proprietarei nu inseamna ca sunteti coproprietar, decat daca va cedeaza la notar o parte din apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie val3ros val3ros va deranjez din nou cu o intrebare,intrucat asociatia noastra a ramas si fara presedinte... intrebarea este: poate fi ales presedinte al asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc alf2earth alf2earth Am fost ales presedintele unui bloc de 9 scari, cu 380 de apartamente. Eu am dubla cetatenie Romana si Americana. Sotia mea este proprietara in bloc (avem un ... (vezi toată discuția)
Proprietar vs. membru al asociatiei de proprietari. georgetteivonna georgetteivonna Buna seara, am o nelamurire. Locuiesc la bloc, sunt cu cineva, stam impreuna, nefiind casatoriti, problema este urmatoarea; Apartamentul este pe numele meu si ... (vezi toată discuția)