avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare master
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare master

În 1989 am absolvit facultatea de matematica-fizica, de 3 ani, cu diploma de stat.
În perioada 2003-2006 am continuat studiile, deci am facut diferentele, absolvind cu diploma de licenta, facultatea de matematica. Mi se echivaleaza studiile cu master?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 15 Februarie 2012
Nu are vreo importanta, insa felicitari ... din cuprinsul legii ar rezulta ca , ati obtinnut licenta în cadrul ciclului I - studii universitare de licenta.... prin urmare, studiile nu sunt echvalate ca si cum ati fi absolvit si masterul ... este doar o parere ....

Art. 16 din Legea nr.288/2004:
...........................
(2)Absolventii cu diploma de învatamânt superior de scurta durata pot continua studiile pentru a obtine licenta în cadrul ciclului I - studii universitare de licenta.

Cred ca cel mai bine este sa va adresati Minsterul Educatiei , intrucat sunt cei mai in masura sa va dea un raspuns specializat la problema dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre studii superioare si ssd cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, As dori si eu parerea dumneavoastra cu privire la diferenta dintre studiile superioare si SSD (studii scurta durata). Se face cumva vreo referire ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata nebunica nebunica Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti ce inseamna \"studii superioare de lunga durata\" in vederea ocuparii unui post in institutie bugetara. 1. facultate de ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)