avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nerecunoasterea semnaturii de primire a facturii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nerecunoasterea semnaturii de primire a facturii

Buna ziua

Am un debitor care nu-si recunoaste semnatura de primire a facturii si vreau sa pun in discutie dovedirea obligatiunilor comerciale.....invocand art. 46 cod comercial....
Tinand cont ca s-a abrogat codul comercial, poate sa-mi spuna cineva unde gasesc in noul cod civil dispozitiile art. 46 din codul comercial. Am cautat dar nu gasesc si gata. Ma dispera de nu mai pot... #-o

multumesc si o zi usoara va doresc
Cel mai recent răspuns: corstef , utilizator 08:59, 10 Februarie 2012
Conform legii pentru punerea în aplicare a legii nr. 287/2009 privind Codul Civil, art. 230 "La data intrarii in vigoare a Codului civil se abroga:
c) Codicele de comert din 1887 ...., cu exceptia dispozitiilor art. 46 - 55, 57, 58 si 907 - 935 aplicabile in continuare intre profesionisti, care se abroga la data intrarii in vigoare a legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civilă ....".
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probele in noul cod civil D-ele-A D-ele-A Conform noului cod civil probele sunt reglementate? Ce articole cuprind reglementarea? Conform vechiului cod, marturisirea era prevazuta in art. 1204, 1205, ... (vezi toată discuția)
Corespondenta art. 1169 in noul cod civil DAYANA_Only DAYANA_Only In primul rand doresc sa urez la multi ani tuturor si mii de urari de bine pentru toti cititorii acestui site /forum.! In al doilea rand doresc sa gasesc un ... (vezi toată discuția)