buna ziua,
as dori sa intreb si eu pe cineva in cunostiinta de cauza daca as putea cumva da in judecata statul roman deoarece din luna noiembrie si pana in prezent nu am primit nici un ban, alocatie sau indemnizatie, bani la care am dreptul find un bun contribuabil, cu toate taxele achitate la zi. mentionez ca am un copil mic care are numeroase necesitati, rate la banca penntru casa, facturi de platit, etc si nu stiu cum sa ma mai descurc in tara asta. nu e corect ca acest stat sa isi bata joc de noi in ultimul hal, sa muncesc pentru a avea o viata decenta si apoi sa traiesc luni intregi in lupsuri din cauza incompetentilor care nu sunt in stare sa verifice cateva acte intr-un interval acceptabil de timp. va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra
1. Puteti da in judecata fosta Agentie Judeteana pentru Prestatii Sociale, actualmente Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), dar dupa ce primiti decizia de aprobare sau respingere a indemnizatie pentru CCC.
2. Dar mai intai luati legatura cu AJPIS sa vedeti de ce se intarzie asa de mult.
Am primit decizia saptamana trecuta, e decizia de aprobare a dosarului. vreau sa imi spune-ti va rog daca am vreo sansa de a castiga acest proces.
dureaza atat de mult in general la Cluj, 4 luni este perioada care ti se spune inmomentul in care depui dosarul. va multumesc
1. Daca ati primit decizia nu prea mai aveti pentru ce sa va judecati.
2. Vorbiti cu un avocat dar pentru intarzierea solutionarii dosarului nu stiu ce sanse de castig aveti.
am inteles, chiar daca nu sunt de acord am inteles. deci se poate da in judecata doar pentru a primi mai repede acesti bani la care ai dreptul dar nu se poate da in judecata pentru ca luni intregi ai trecut prin lipsuri din vina sistemului. va multumesc oricum pentru raspunsuri
ar trebui sa avem dreptul si instantele sa tina cont de prejudiciile facute de stat (prin diverse institutii) si sa cerem daune. Art. 16 din legea contenciosului administrativ prevede ceasta posibilitate. dar instantelor obediente le frica sa acorde asa ceva...
Indemnizatie ccc
C.Geta
Buna ziua.
Am depus dosarul cu acte pentru plata indemn de maternitate in 4noiembrie 2013.
Agentia de plati nu mi-a trimis nimic(la celalalt copil in urma cu ... (vezi toată discuția)