avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transplant de membre
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transplant de membre

In urma accidentului suferit la munca din 31 august 2011,mi sau amputat piciorul drept de deasupra genunchiului si 4 degete de la mina dreapta...Am inteles ca se pot face transplanturi de membre .Doresc sa fiu pus in legatura cu cineva in domeniu...Domnul profesot doctor Ioan Lascar am inteles ca sar ocupa de asemenea transplanturi. Boitan Mircea Robert ma numesc ,pot fi contactat prin mesaj privat [Editat - pentru protectia dvs., nu e bine sa va publicati numarul de telefon. Multumesc pentru intelegere, multa sanatate].
Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:08, 16 Februarie 2012

Am citit de 3 ori articolul si n-am gasit ce i s-a reimplantat femeii :)

Insa cum nu imi plac discutiile deviate in Ba ai scris! Ba nu am scris! si pentru ca sunt de acord ca pe protezare ar trebui sa se concentreze robert_boitan, ma opresc aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi dati o idee va rog? cum pot obtine banii pentru o proteza necesara? robert_boitan robert_boitan In data de 31 August 2011,am avut un accident de tren.Mi sa amputat piciorul drept de deasupra genunchiului si o parte din mina dreapta cu 4 degete.Am gasit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu a avut un accident de munca pe care l-a ... Flor3ntina Flor3ntina Buna ziua! Sotul meu a avut un accident de munca pe care l-a declarat ca fiind accident in timpul liber. Are interventie chirurgicala cu concediu medical timp ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)