am un copil de 2 ani si 6luni...eu sunt plecata in italia si vreau sa iau copilul cu mine,insa sentinta nu este finalizata...sau e blocata undeva in sistem....pe cale legala ce ar trebui sa fac?va multumesc
ma gandeam la un detectiv deoarece acesta imi poate furniza mai multe probe,plus ca am de la medicul pediatru documente cum ca nu este ingrijit corespunzator din punct de vedere medical,si un martor
incearca sa strangi cate mai multe probe destul de clare si da-l in judecata, sa il decazi din drepturi si martorul sa nu fie ruda cu tine. ai incercat sa il ameninti ca il dai in judecata si poate ajungeti la o intelegere sa il faci sa iti dea procura sa poti iesi din tara cu baiatul daca nu mergi inainte si sa faci ce e de facut, fara sa iti para rau si sa ceri sa suporte el cheltuieliile. succes!
asta intentionez sa fac,am incercat cu vorba buna insa nu se poate,mi.a cerut 5000 mii euro pentru a lua copilul o luna...nu este normal,tinand cont ca eu asigur totul necesar copilului,in iulie copilul face 3 ani,este normal ca un copil de 3 ani sa planga la telefon si sa spuna ca tatal il lasa mereu cu bunica si aceasta urla la el ori de cate ori misca...apoi nu e capabil sa cumpere o eugenie..deoarece sta 24 ore in bar si efectiv nu mai are bani pt copil...dupa toate astea mai si suna sa.i trimit bani cum ca a facut datorii pt copil....cum aceste persoane se pot considera responsabile??? primesc e.mailuri de la romtelecom cum ca nu sunt facturile platite..deoarece in timpul casatoriei am facut abonamentul pe numele meu...Claudia multumesc pt sfaturi:)
buna din nou,
imi pare rau sa aud asta, te cred ce spui ptr ca si eu trec printr-o situatie asemanatoare, referitor ca sta cu bunica lui, pe cand el este ocupat cu altele, eu aveam la mana mai multe chestii si il amenintam si intr-o perioada de slabiciune mi-a dat procura, pana atunci am adus multe probe in instanta, ca este agresiv si a fost oprit de politie cu baiatul cand conducea beat la 1 dimineata si i-au luat permisul, ce sa iti spun foloseste-te de toate mijloacele de atac si nu te lasa pacalita de ceea ce iti spune el.
buna Claudia,iti multumesc din suflet pentru raspunsuri,am inceput si eu sa.l amenint si sa adcu cat mai multe probe la tribunal,am fost in Romania 2 sapt,in care am luat copilul,insa am ramas fara cuvinte copilul meu la aproape 30 grade avea hainute de vreme rece,blugi grosi,bluza cu maneca lunga si adidasi,apoi am dus copilul la magazin si am cumparat hainute adecvate,am pastrat totul,am facut poze la copil cum mi l.a adus,apoi am facut poze cum i l.am dat...apoi am vazut o reactie a copilului cand isi vede tatal e traumatizat....incepuse sa tipe sa plece ca ii face doar rau....am ramas socata...cred ca o evaluare a unui psiholog infantil ma poate ajuta asta si pentru binele copilasului