avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulent de insertie

Daca optez pt concediu crestere copil de 1 an si ma intorc la serviciu inainte de implinirea acestuia pt a beneficia de stimulentul de 500 ron..........:
1.Ce se intampla daca peste ceva timp de la reluarea activitatii angajatorul ma concediaza? Mai beneficiez de stimulent pana la implinirea a 2 ani ai copilului??
2. care este venitul in cazul reluarii activ: salar + stimulent 500 ron + alocatie 200 ron?
Cel mai recent răspuns: alinvlad86 , utilizator 19:21, 5 Martie 2012
multumesc mult pt raspunsuri
Buna ziua, legat de acest stimulent..trebuie sa nasc in aprilie/mai 2012...voi opta pentru concediu 1 an....am inteles ca si tatal ar trebui sa intre in concediu o luna, dar acest ucru noi nu-l prea dorim.....cand trebuie sa mentionam acest lucru?
si inca ceva...daca ma decid sa ma intorc mai repede la lucru,inainte ca bebe sa implineasca 1 an, inteleg ca se acorda stimulent de 500 ron/luna pana el implineste 2 ani...acest lucru pana la ce varsta a copilului trebuie cerut?
multumesc pentru raspuns
In legatura cu stimulentul de insertie...sotia mea a nascut pe 24.02.2012, voi opta pentru stimulent de insertie,daca in acesti 2 ani in care voi primii salar+ stimulent+ alocatie o sa-mi schimb locul de munca, voi mai beneficia de acest stimulent?
@ alinvlad86

Raspunsul este afirmativ la intrebarea dvs ...acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de pastrarea locului de munca ...
va multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie - concediu paternal irinao irinao Buna ziua. Nu am reusit sa identific in forum raspunsul la urmatoarea intrebare. Imi cer scuze daca se repeta. In cazul in care parintele aflat in CCC revine ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent de insertie hogye lavinia hogye lavinia In cazul acordarii stimulentului de insertie angajata trebuie sa se intoarca la locul de munca inaintea implinirii 1 si 11 luni sau in ziua urmatoare ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil geoanda geoanda Buna ziua, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns legat de stimulentul de insertie. Eu am optat pentru CCC de un an iar potrivit legii ar trebui sa ma intorc ... (vezi toată discuția)