Buna dimi,
cum se formuleaza intampinarea pentru o cerere de custodie comuna? Mentionez ca la aceasta cerere este atasat o copie a cerficatului de nastere al copilului care nu e conforma cu originalul. In cererea depusa de fostul sot se cere: 1. custodie comuna si 2. un program de vizita al minorului la domiciliul tatalui stabilit de 4 ani in Spania. Din discutiile cu fostul sot am cazut de acord (doar verbal, prima infatisare fiind in 14 martie) ca renunta la 1 pct (custodie comuna) si am stabilit program de vizita (cu acordul meu) al minorului in vacanta de vara sa mearga in Spania. Nici unul din noi 2 (atat eu cat si fostul sot) nu am angajat un avocat. Ma poate ajuta cineva in redactarea intampinarii???? Multumesc frumos!
Buna dimineata si multumesc frumos pentru raspuns. O adresa de email pe care sa va pot trimite cererea depusa de fostul sot la tribunal pentru custodie comuna? Multumesc si o primavara frumoasa!
-. numele şi prenumele, domiciliul sau reşedinţa reclamantului/pârâtului ori, pentru persoanele juridice, denumirea şi sediul lor, precum şi, după caz, numărul de înmatriculare în registrul comerţului sau de înscriere în registrul persoanelor juridice, codul fiscal şi contul bancar. Dispoziţiile art. 82 alin. 1 teza a II-a sunt aplicabile în mod corespunzător;
- răspunsul la toate capetele de fapt şi de drept ale cererii;
-. dovezile cu care se apără împotriva fiecărui capăt de cerere; când va cere dovada cu martori, pârâtul va arăta numele şi locuinţa lor, dispoziţiile art. 82 alin. 1 teza a II-a fiind aplicabile în mod corespunzător;
Intampinare
Adriaaa
Buna ziua,sunt in proces cu ANAF Navodari pentru restituirea taxei de poluare in: dosar nr.4565/118/2013 si acum am primit o Comunicare in care mi se cere sa ... (vezi toată discuția)