Am si eu o problema cu patronul restaurantului pe care l-am rezervat pentru nunta. Am rezervat restaurantul pentru nunta pentru 18 august anul curent iar acum 2 zile,dupa 4 luni de cand am facut rezervarea ne-au sunat de la restaurant ca o angajata a facut o gresala iar data de 18 august e ocupata de altcineva cu cateva luni inaintea noastra si trebuie sa ne alegem alta data. Cand am dat acontul patronul ne-a dat o chitanta de mana scrisa pe un bon de marcaj cu semnatura si stampila in care precizeaza ca a primit suma de 500 de lei pentru rezervarea restaurantului pe data de 18.08.2012.Pe chitanta este scrisa si data cand a luat banii.Eu nu vreau sa schimb data si vreau sa-l dau in judecata pe patron.Ce sanse am daca-l bag in tribunal tinand cont ca atunci cand logodnica a dat avansul era insotita de mama ei si banuiesc ca poate fi folosita ca martor. O sa-i fac reclamatie la OPC si la garda financiara ca din cate stiu a incasat o suma de bani si a eliberat o chitanta de mana fara sa elibere o factura si asta inseamna evaziune fiscala.Multumesc si astept un raspuns de la cei care ma pot ajuta.
In masura in care se poate proba exista cel putin culpa civila , pentru ca actiunea patronului v-a cauzat daune reale.
Chiar daca sunteti in afara tarii puteti lua legatura cu un avocat roman , pe care sa il mandatati sa va reprezinte interesele.
Eu cred ca indiferent de timpul petrecut in instante , astfel de oameni , merita sa fie facuti sa inteleaga ca astfel de comportari ii pot face sa suporte efectele legii.
Poate se mai imputineaza si acest gen de "exemplare".