avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme cu contabila firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme cu contabila firmei

Buna ziua,am si eu o mica problema cu contabila firmei;si anume,respectiva persoana nu isi face pe deplin datoria,nu prea este interesata de acte mai mult de banii ei.As vrea sa stiu cum pot sa o trag la raspundere,mentionez ca este angajata firmei cu 2 ore?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 10:31, 26 Februarie 2012
V-a adus vreun prejudiciu?Are fisa postului?Conform contractului o puteti chema in fiecare zi 2 ore, ii puneti un spatiu la dispozitie unde sa lucreze si astfel o veti avea sub supravegherea dvs.in acest interval de timp.
cititi CODUL MUNCII, ca administrator trebuie sa l cunoasteti, e jenant ! Presupun ca dvs. ati stabilit atributiile din FISA POSTULUI daca stiti sigur ca le incalca .
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
olden, utilizator
poate platiti insuficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune blanda_robert_aurelian blanda_robert_aurelian Buna ziua! 1. In ce masura pot fi tras la raspundere in cazul in care doar semnez niste note de receptie si nimic altceva. pe cartea mea de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)
Fisa postului Tania2009 Tania2009 Buna ziua! Ieri mi-am luat \"inima-n dintzi\" si am cerut in scris fisa postului.Desigur ca s-au straduit sa ma determine sa nu mi-o inregistrez, dar in cele ... (vezi toată discuția)
Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)