avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot fi executat silit daca firma este dizolvata?
Discuție deschisă în Executare silită

Pot fi executat silit daca firma este dizolvata?

Buna ziua
Am inchiriat un spatiu la o societate comerciala din 2006-2010.Aceasta societate comerciala a platit curentul electric dar nu a platit taxa radio tv,contractul de curent fiind pe societatea mea.Acum mi-au venit somatii pentru plata cotizatiei radio-tv plus penalitati dar firma la care am inchiriat nu mai functioneaza in spatiu,spatiul a fost vindut iar societatea mea comerciala a fost inchisa.Pot fi executat silit ca si persoana fizica (fost administrator al firmei) pentru acele sume?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:00, 27 Februarie 2012
Daca societatea a fost lichidata, radiata din Registrul Comertului, ea nu mai exista, deci nu mai poate fi executata silit. Dvs. acum sunteti o persoana fizica care, candva, a detinut o calitate intr-o societate care nu mai exista. In momentul de fata sunteti un tert. Trebuia sa execute societatea cand exista ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio/tv IONICA VADUVA IONICA VADUVA Buna ziua, am urmatoarea nelamurire: detin un spatiu comercial ca persoana juridica, spatiul este inchiriat iar chiriasii isi platesc pe langa chirie si ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara asupra unei societati radiate chriss81 chriss81 supun atentiei urmatoarea speta: - un creditor a solicitat executarea silita imobiliara impotriva unei societati comerciale; - titlul executoriu il ... (vezi toată discuția)
Interdictie pe vanzare imobil? ContSters83983 ContSters83983 Buna ziua!Tatal meu a avut o firma care s-a inchis acun cativa ani,insemnand prin aceasta in jur de acum 6-7 ani. Pe aceasta firma,acum 10-11 ani a ... (vezi toată discuția)