avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Redactare dispozitie primar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Redactare dispozitie primar

Dispozitia primarului de acordare sau respingere a ajutorului social se intocmeste de catre secretarul comunei sau de catre personalul din cadrul serviciului de asistenta sociala
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:12, 28 Februarie 2012
Trebuie sa consultati Regulamentul de organizare si functionare al aparatului de specialitate al primarului/ Regulamentul de organizare si functionare al primariei unde trebuie sa fie prevazut cine intocmeste proiectele de dispozitii care sunt inaintate primarului (cel mai adesea compartimentele de specialitate) si cine redacteaza dispozitiile emise de primar.
In cele mai multe regulamente este prevazuta redactarea dispozitiilor de catre compartimentele de specialitate.
Conform legii 416/2001 actualizata si normelor metodologice de aplicare, elaborate in 2011, obligatia elaborarii proiectelor de dispozitii revine compartimentului de asistenta sociala (Legea 416/2001 actualizata, art. 28 indice1, alin.2 lit.a)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rof este obligatoriu la o sc? 22.08.2009 22.08.2009 va rog a-mi raspunde la urmatoarea intrebare Lucrez la o SC este obligatoriu intocmirea ROF , si de cind , Multumesc mult (vezi toată discuția)
Cadrul legal pentru modificarea structurii organizationale si a rof pentru o institutie publica addi68 addi68 Modificarea Regulamentului de Organizare si Functionare al unei instituti publice este reglementata intr-n act normativ. pana in prezent, nu am alta referinta ... (vezi toată discuția)
Atributii si responsabilitati secretar uat anisoara71 anisoara71 as dori sa-mi spuneti care sunt atributiile secretarului de consiliul local s compartimentele care i se supun. multumesc (vezi toată discuția)