avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescrierea faptei de a conduce fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescrierea faptei de a conduce fara permis

Buna,

Dupa cat timp se prescrie fapta de a conduce un autovehicul neavand permis de conducere? Infractiunea a fost constatata in septembrie 2007. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: geok1972 , utilizator 00:27, 9 Octombrie 2021
de fapt fapta a fost savarsita in 2014 dar ma chemat la politie la sect 2 pentru ca din suspect mi au schimbat incadrarea in inculpat si a spus canu conteaza data savarsirii infractiuni de conducere fara permis pentru ca mi au schimbat incadrarea dupa aproape 7 ani/ Ce pot sa fac sau daca ma pute ti ajuta sa ma reprezentati. acum pe 14 trebuie sa ajung la sectia 2 politie simi trebuie avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal cozmaiulian cozmaiulian se prescrie o fapta penala dupa un anumit timp ?? (vezi toată discuția)
Termenele de prescriptie a raspunderii penale IoanaStan IoanaStan As avea si eu o nelamurire... Sunt studenta la Drept, anul II; la cursuri domnul profesor ne-a spus ca exista o lege noua a termenelor de prescriptie a ... (vezi toată discuția)
Prescriere fapta lucian55 lucian55 AM si eu o intrebare in cat timp se prescrie o fapta\'\'conducere fara permis a unuui autovehicul neinmatriculat! AM inteles k dupa 5 ani intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)