avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz al angajatorului!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz al angajatorului!!!

Sunt obligat sa semnez un act aditional la contractul individual de munca,pe care il refus categoric pe motiv ca nu este deloc explicit si doresc sa aflu si alte pareri referitoare la acest act aditional.Citat:""In baza prevederilor din Contractul Individual de Munca coroborat cu dispozitiile Codului Muncii,Contractul Colectiv de Munca 2008/2018,art.64 si 65 si Regulamentul Intern, s-a incheiat prezentul act aditional prin care partile au convenit la modificarea urmatoarelor elemente ale contractului Individual de Munca,incepand cu data de:01.10.2011,dupa cum urmeaza:
Art.1 Stabilit salariu:clasa.""
:stunned:Am redat exact continutul actului aditional.
Eu cred ca angajatorul ascunde ceva si face un abuz.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 4 Martie 2012
@ freeelis

eu va inteleg perfect dar SALARIATUL nu intelege de ce in 20 .01 data intocmiri actului aditional e anuntat in scris ca incepand cu 01.01 i se reduce salariul , practica nu teorie care le complica , rational nici nu semneaza , e foarte normal. Trebuie sa l instiintezi din timp sa se poarte o negociere nu hopaa semneaza .
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2012
olden, utilizator
Unde s-a scris ca angajatul este anuntat dupa 20 de zile ? ...
ionutlir75 a scris:

Sunt obligat sa semnez un act aditional la contractul individual de munca,pe care il refus categoric pe motiv ca nu este deloc explicit si doresc sa aflu si alte pareri referitoare la acest act aditional.Citat:""In baza prevederilor din Contractul Individual de Munca coroborat cu dispozitiile Codului Muncii,Contractul Colectiv de Munca 2008/2018,art.64 si 65 si Regulamentul Intern, s-a incheiat prezentul act aditional prin care partile au convenit la modificarea urmatoarelor elemente ale contractului Individual de Munca,incepand cu data de:01.10.2011,dupa cum urmeaza:

Art.1 Stabilit salariu:clasa.""
:stunned:Am redat exact continutul actului aditional.
Eu cred ca angajatorul ascunde ceva si face un abuz.
Multumesc anticipat.

La negocierea, incheierea sau modificarea contractului individual de munca, oricare dintre parti poate fi asistata de terti, conform propriei optiuni, cu respectarea prevederilor alin. (7). 
Este vorba despre alin.6 al art.17 C.mun.. dupa republicarea din 18.05.2011 , o parte din articolele din Codul Muncii au primit o noua numerotare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie- perioada de preaviz din contractul din 2007 sau conform codului muncii actual? macko macko Buna ziua, va rog sa imi spuneti, eventul cu referire la legislatia care prevede, in urmatorul caz care este varianta corecta. Persoana anagajata pe ... (vezi toată discuția)
Termen preaviz Crystynika Crystynika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este termenul de preaviz in cazul demisiei unui angajat cu functia de \\"referent operatii\\": 20 de zile lucratoare ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca cu preaviz Voicu_Andreea Voicu_Andreea In anul 2010 m-am angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu 4 ore/zi. Conform contractului de munca semnat in 2010 perioada de ... (vezi toată discuția)