avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime

Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident in care nu m-am atins cu celalat conducator auto si anume : Coborand pe un pod pe banda a doua a de mers , si vazand din sens opus un autoturism venind cu viteza in derapaj si intrand pe banda mea de mers , incercand sa evit un impact major cu el am intrat in stalpul de pe marginea drumului acesta trecand foarte aprope pe langa mine la momentul evitarii si oprinduse pe sensul meu de mers pe marginea podului . In urma impactlui cu stalpul eu si sora mae am suferit multiple leziuni si am foat internati la spitalul judetean timp de 7 zile. Politia ia retinut permisul si a deschis un dosar penal impotriva acestuia . Conducatorul auto vinovat ma sunat sa ne impacam, oferandu- mi o masina. Intrebarea mea este sa accept oferta lui sau sa merg mai deparrte cu procesul? si Asiguratorul lui ma poate despagubi in vreun fel?? Care unt pasii care trebuie urmati pentru nu a intampina neplaceri neprevazute. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 08:43, 12 Martie 2012
sfatul meu este ca ar trebui sa lasati ancheta sa decurga normal, si sa depuneti declaratie ca intentionati sa va constituiti parte civila impotriva inculpatului si a asiguratorului acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident în timpul parcării Zsolt14 Zsolt14 Azi, în jurul orei 6:45 conduceam mașina spre casă de la locul de muncă. Mă apropiam de parcare care se afla la marginea drumului cu 3 benzi. Eu eram ... (vezi toată discuția)
Accident cu evitare mașină și lovire mașină parcată. se poate lua în considerare doar declarația șoferului care l-a produs? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Circulam pe banda 2 si am trecut pe banda 1 regulamentar, soferul din spate spune ca ma evitat si a tras de volan dreapta intrand intr -o masina parcata, eu nu ... (vezi toată discuția)
Lovire din spate stupida - poate fi culpa comuna sau doar eu sunt vinovata? ContSters196838 ContSters196838 [quot]buna seara,ma simt stupid de nevinovata in urma accidentului avut, dar probabil in fata legii sunt stupid de vinovata. Ma aflu pe podul grant in spre ... (vezi toată discuția)