forin2014 a scris:
Intrebare:
Cum putem, noi, cei din blocul 3 sa ne constituim intr-o forma juridica care sa-l excluda pe acest admin juridic, (care va avea acelasi drept de veto in continuare)?
Multumesc.
Pregatiti-va dosarul cu
statut, acord de asociere, act constitutiv si PV al AG pentru infiintarea asociatiei de proprietari si depuneti-l la judecatorul delegat de pe langa primarie.
In dreptul apartamentelor nevandute (comasate pe un singur rand) treceti firma falimentara. Astfel va aparea - uneori operam si cu imagini sugestive care pot influenta rezultate neasteptate - o singura proprietate.
In acest caz
smecheria ar salva situatia, daca va puteti sustine in fata judecatorului, in caz ca va ia la intrebari,
necesitatea de a va organiza in asociatie de proprietari, ceea ce este perfect valabil si rezonabil (incheiere de contracte, angajari de personal, executare lucrari de intretinere si reparatii asupra proprietatii comune) si evidentierea faptului ca pentru restul condominiului, din pricina de situatie economica falimentara pe care la vremea elaborarii legii 230/2007 nimeni nu a avut-o in vedere, asociatia are in vedere colaborarea cu administratorul juridic sau cu cine se ocupa de acele spatii.
Insistati in justitie pe aceasta necesitate de organizare juridica pana cand veti izbandi. :)
Daca reusiti, in AG,,chiar daca se va opune la hotararile pe care doriti sa le luati, ignorati-l. Incercati sa va descurcati practic cu aceasta nefericire pe cap.
Nu cred ca va sta prin justitie sa va dea in judecata pentru orice hotarare luati, la cate probleme are pe cap....
Sau ramaneti in vechea asociatie si procedati prin a-l ignora. Se poarta asta..... Si asa cum el sau primaria nu va ajuta, cred ca ar trebui sa va ganditi mai mult si sa si actionati in favoarea celor care traiesc acolo, deci exista si sa nu va impiedicati de ceva amorf, fara viata si care in fond nu exista....
Parerea mea.