avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... dobandirea cetateniei romane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

dobandirea cetateniei romane

buna...eu sunt din iasi prietena mea este din chisinau...a depus dosarul pt cetatenie in mai 2011...cam cat o sa dureze pana ce o sa obtina cetatenia(acum cu scandalul asta cu cetateniile ne temem ca o sa dureze prea mult)....sau daca nu de fac cununia civila ce pasi trebuie sa urmez ca ea sa stea cu mn in tara sau sa poata calatori cu mn in europa
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:10, 17 Martie 2012
Eu ma refeream exclusiv la cazul in care nu ar fi depus cererea de redobandire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt un cetățean non ue moldova Giulia Iulia Giulia Iulia Buna ziua,o întrebare mai lunga...pt un cetățean moldovean ce acte necesare iar trebui pt a deveni un membru UE România? Căsătoria ar fi cel mai rapid ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc! taniusa732 taniusa732 Pe 12 iulie am depus juramantul pentru redobandirea cetateniei romane. Cand am fost la evidenta populatiei pentru ca sa-mi fac certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)