avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

as dori sa stiu cum pot sa vand un teren si o casuta ramase de la mama (decedata) Nu am facut succesiunea si mai am doi frati.

Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 00:59, 17 Martie 2012
puteti sa vindeti daca sunteti de acord toti fratii si faceti dovada ca ati acceptat succesiunea (certificat de mostenitor) fara sa mai fie nevoie sa partajati bunurile.
nu am facut succesiunea si am doar titlul de propietate pe numele mamei
Trebuie dezbatuta succesiunea apoi fie va invoiti si vindeti toti monstenitorii luand fiecare parte din pret conform cotei mostenite fie faceti partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Antecontract (promisiune ) vanzare -cumparare teren si casa gabriella1065 gabriella1065 Am mostenit de la mama 6 Ha teren extravilan si 1/4 din casa bunicilor ( am certificat de mostenitor ) . Titlurile de proprietate pe teren sunt pe numele mamei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. cum procedez ... Monica R Monica R Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, ... (vezi toată discuția)