avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Alimentara , ca un fel de taraba ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Alimentara , ca un fel de taraba ...

Detin o farmacie , care este la stanga in vecinatatea unei alimentare , iar in dreapta a unui magazin mixt . Problema noastra a sosit odata cu construirea unor rampe de acces in spatiile comerciale , si alinierea spatiilor la aliniamentul blocului ( mentionez ca spatiile sunt la parterul unui bloc) , in momentul in care cei doi ( alimentara si magazinul mixt ) au pus pur si simplu pe rampele lor lazi frigorifice pentru bauturi racoritoare si alcoolice , astfel acoperindu-mi la propriu absolut tot campul vizual al potentialilor clienti . Mentionez ca farmacia a avut de pierdut si are in continuare pe urma acestor lazi frigorifice ( care nu este doar una , ci sunt cate 2 puse una langa alta in pozitie perpendiculara pe linia trotuarului ) . Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si unde sa ma mai duc , intrucat am fost la primarie , li s-a dat termen de evacuare a lazilor , dar din pacate nimic ... Lazile sunt la locul lor si nici o schimbare , am fost din nou la primarie , nimeni nu face nimic ! Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac pt ca pur si simplu simt ca afacerea se duce de rapa iar munca de zeci de ani se stinge din cauza unor autoritati incompetente si a unor nesimtiti .

Va multumes !

Alte discuții în legătură

Blocat masina pe trotuar damianclaudiu damianclaudiu Buna seara, Astazi m-am confruntat cu o situatie frustranta in urma careia va solicit ajuturul. Astfel, in cursul zilei de astazi am parcat masina pe un ... (vezi toată discuția)
Construirea unei rampe pentru persoanele cu handicap este posibilă? TLG TLG Bună ziua. Am și eu o intrebare. Există vreo lege care să oblige asociația de proprietari să construiască o rampă pentru persoanele cu handicap? Pe ... (vezi toată discuția)
Acord asociație proprietari danaddm38 danaddm38 Dețin un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am avut un magazin de îmbrăcăminte -încălțăminte , dar doresc sa-i schimb destinația , să fac ... (vezi toată discuția)