avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rog raspuns urgent -probleme cu o firma de recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rog raspuns urgent -probleme cu o firma de recuperari datorii--datorie pe un site din alta tara

s-a facut o inregistrare pe un site din germania, folosind toate datele corecte si complete. inregistrarea era contra cost, nu a fost achitata, dar acum ei cer banii plus penalizari. termenii si conditiile sunt aici [ link extern ] .
Nu ar fi trebuit sa inchida contul sau sa nu-l tina activ din moment ce nu s-a facut plata pt inregistrare?

va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cont deschis la brd, neutilizat de ani de zile - datorii adaugate fara informarea clientului C oana C oana Buna seara, Am un cont deschis la BRD din 2016 printr-o companie la care am lucrat. In acelasi an a incetat contractul de munca cu acea companie si se pare ... (vezi toată discuția)
Ordine achitare intretinere si folosirea banilor achitati de catre asociatie NarcisVN NarcisVN Bună ziua. M-am înregistrat pe site pt. că am nevoie de ajutor. Am o restantă la întreținere din august pană în decembrie anul curent 2016. Am achitat ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)