avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenajare \"extravilan arabil\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenajare "extravilan arabil"

Am urmatoarea problema... Un teren "extravilan arabil" (2HA) cu FS la drum national. Pe acel teren vreau sa plantez brazi de 1M inaltime d ejur imprejur (in loc de gard) sa-l nivelez cu pietris, sa pun o cabana tipul celor ce se gasesc in supermarket-uri de lemn si la final sa iasa o parcare (cu plata). In conceptia mea e perfect legal, pentru ca nu am nevoie de autorizatie pentru nimic... Acum va intreb pe voi ce parere aveti?
P.S. Pot declara acolo punctul de lucru a unei societati?
Multumiri anticipate!;)

Alte discuții în legătură

Brazi taiati ilegal delgaz grid KR15T0 KR15T0 La cabana mea din Bucovina am avut supriza neplacuta sa constat ca in 3 zile cat am fost plecat, mi-au fost taiati 6 brazi inalti de 20 de metri (aprox 40cm ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan catalin. catalin. Buna seara, Detin un teren extravilan (arabil) aflat in apropierea orasului unde nu se afla construit nimic. Vreau s-mi inchid provizoriu (gard de sarma ... (vezi toată discuția)
Consultanta imobiliara dan victor dan victor Buna ziua, Sunt in discutii pentru un pamant in supafata de 500 mp, intr-o zona frumoasa, in afara de oras – aproximativ 15 km, si la aceasi distanta de ... (vezi toată discuția)