avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

avem un teren unde a fost casa parinteasca si avem titlu de proprietate pe numele a patru surori,una dintre ele care alocuit in casa parinteasca a decedat.aceasta a fost casatorita dar nu a avut copii impreuna.Sotul surorii decedate avea un copil dintr-o casatorie anterioara,mentionez ca si sotul surorii mele a decedat.Intrebarea mea este daca se poate vinde acest teren in baza titlului de proprietate fara acordul ficei vitrege ,aceasta avand domiciliul necunoscut si in caz ca nu se poate ce este de facut, care sunt pasii de urmat?

Alte discuții în legătură

Intabulare pe numele unei persoane diferite de cea care apare in titlul de proprietate martie2012 martie2012 Detin un titlul de proprietate in care apar eu si mama fratelui meu vitreg,care a fost casatorita cu tatal meu. Casa a fost folosita de ... (vezi toată discuția)
Succesiune robertanicoleta robertanicoleta buna ziua.va rog sa ma informati intro pr de succesiune .eu impreuna cu fratele meu am mostenit dupa moartea parintilor un apartament 50% fiecare dintre ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate dsmihalea dsmihalea Buna ziua Matusa mea care este vaduva are titlu de propietate pe 3 hectare de pamant doar pe numele ei.Ea mai are 2 copii si nu a facut succesiune dupa ... (vezi toată discuția)