avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie casa in regie proprie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie casa in regie proprie

Buna ziua,

Doresc sa construiesc o casa in regie proprie si as vrea sa stiu daca legea mai permite acest tip de constructie.

Va multumesc,
Mihaela Tucaliuc.
Cel mai recent răspuns: Vali_Rizescu , utilizator 21:04, 27 Aprilie 2012
Eu mi-am facut casa in regie proprie in Pitesti. Iti faci un concept de plan, te duci la proiectant, iti face planul, umbli pe la zeci de institutii pentru aprobari, apa, canal, curent, gaze... dar fiecare a fost amabil si m-a indrumat cu tot ce mai trebuie. Trebuie rabdare, bani, masina si internet - da internet - multe comenzi le-am facut prin internet si pe sume mari - cauti cea mai buna oferta oriunde in tara si iti vine totul in curte - se economisesc mi de lei daca nu zeci de mi. Si pastrezi toate actele cu sfintenie in dosare pentru ca o sa trebuiasca din nou si din nou copii dupa originale. Daca esti sarguincios poti sa aduci casa la un pret de 400euro/mp la gata si mobilata (fara teren)
Si cu privire la semnaturile pe pacurs, mai tineti minte cui a trebuit sa dati socoteala? Si a trebuit sa vina cineva la proprietate sa verifice chestii?
Ce anume materiale ati comandat pe net ... swi daca este posibil sa si mentionati niste indicii despre firmele respective? Fara reclama, desigur!
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
Vali_Rizescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie vs. pv finalizare lucrari smeagull smeagull Buna ziua, Problema este: proprietarul terenului a obtinut autorizatia de constructie, in virtutea careia chiriasul a ridicat o constructie (provizorie). ... (vezi toată discuția)
Receptia lucrarilor si intabularea gc gc buna ziua pot sa fac receptia la o casa (prop.mea) daca nu am terminat toate lucrarile de constructie ( am tencuit ext. dar nu are culoare ,si nu are ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa Anca Bunea Anca Bunea Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate intabula o casa la rosu pe un proprietar si amenajarile interioare (casa finalizata ) pe 2 proprietari Multumesc (vezi toată discuția)